uloga-procesa-digitalizacije-u-privlacenju-investitora-digitalni-racunovodja-biznis-promo-vi

Uloga procesa digitalizacije u privlačenju investitora

Poštovani,

Obavještavamo Vas da se planirani događaj u Administrativnom centru zgrade Vlade RS, planiran za 15.09.2022. pomjera za sredinu-kraj oktobra zbog izražene želje većeg broja učesnika za oktobarskim terminom kao prikladnijim za prisustvo, tačan datum će biti dostavljen kasnije.

Hvala na razumijevanju, vidimo se uskoro.

ITD Marketing d.o.o. i Ministarstvo privrede i preduzetništva RS pozivaju firme i zaposlene na ŠESTU BIZNISPROMO konferenciju preduzetništva: “Pozivamo FIRME i ZAPOSLENE da uzmu svoje učešće. Svi zainteresovani direktori, menadžeri, rukovodioci, zamjenici, rukovodioci sektora i odjela, tim lidere, članove timova, sekretare/ice, asistente/ice, administrativne radnike, službenike, zaposlene iz sektora za komunikacije, ljudske resurse, finansije, pravo, javne nabavke u organizacijama javnog i privatnog sektora i sve ostale koji žele da budu efikasniji na svom radnom mjestu i podignu nivo svojih poslovnih rezultata”.

Predavač Branimir Bukilić: Uloga procesa digitalizacije u privlačenju investitora i projekat Digitalni računovođa

Branimir Bukilić je osnivač i direktor kompanije Data Design d.o.o. iz Podgorice koja je lider u Crnoj Gori u oblasti e-commerce rješenja i poslovnih informacionih sistema. Bukilić ima skoro 20 godina iskustva u informacionim tehnologijama, a u svojoj karijeri bio je database administrator, programer, projektant informacionih sistema, menadžer ozbiljnih projekata razvoja i implementacije informacionih sistema, izvršni direktor nekoliko IT preduzeća.

Jedan je od osnivača jedinog IT časopisa u Crnoj Gori „BIT“. U proteklih 10 godina bio je konsultant za projektovanje informacionih sistema UNDP-a i Svjetske Banke na preko 10 projekata. Trenutno, pored pozicije direktora kompanije, jedan je od glavnih projektanata poslovnog informacionog sistema dostupnog na cloud-u TiramisuERP koji je ujedno i eCommerce platforma, kao i informacionog sistema za autobuski saobraćaj BusTicket4.me koji sadrži i istoimenu eCommerce platformu za prodaju autobuskih karata na cijelom Balkanu sa tendencijom širenja na centralnu Evropu.

Oženjen je i ima troje djece.

Branimir Bukilić će nam kroz blok predavanja predstaviti ulogu procesa digitalizacije u privlačenju investitora i projekat Digitalni računovođa
Šta je digitalni računovođa
Digitalni računovođa je platforma koja na inovativan način spaja mala i mikro preduzeća sa računovodstvenim agencijama, a zasnovana je na TiramISu ERP-u informacionom sistemu. Tiramisu ERP je proizvod Data Design doo, koji danas koristi više od 600 preduzeća (preko 3.000 korisnika) u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.
U prethodnom periodu su uglavnom bili okrenuti prema srednjim i velikim preduzećima (kao što je Toza Marković iz Srbije, Trend-tex iz BIH, Tehnoplus, Veletex i Ening iz Crne Gore i mnogi drugi). Platforma digitalni računovođa je put koji će otvoriti prostor za saradnju sa malim i mikro preduzećima.
Ova platforma će omogućiti računovodstvenim agencijama da na efikasan način pruže kvalitetne usluge svojim klijentima, štede svoje vreme i resurse, te da lakše dođu do novih klijenata i razvijaju svoje poslovanje.
Sa druge strane, malim i mikro preduzećim će omogućiti da koriste računovodstvene podatke kako bi efikasnije poslovali i donosili bolje poslovne odluke.

Konferencija i poslovni susret će se održati u četvrtak, 15. septembra 2022. od 13:00 do 16 sati u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske.

Prisutni panelisti, predavači i učesnici će nas edukovati o sljedećim temama:

– Kako privući investitore od posebnog značaja

– Kako definisati poseban značaj u našoj privredi

– Odnos reforme tržišta rada i privlačenja stranih investitora

– Makroekonomska kretanja kod nas

– Kako definisati naše prednosti u odnosu na okruženje

– Uloga procesa digitalizacije u privlačenju investitora

– Reforma obrazovnog sistema u smislu potreba investitora

PRIJAVA: Prijave možete izvršiti putem maila: rezervacije@itdmarketing.comCijena kotizacije 50KM, za studente 25KM.Da biste uzeli ućešće nakon prijave putem navedenog e-maila ITD Marketing d.o.o. će ispostaviti predračun po kojem možete izvršiti uplatu. Ukoliko jedna firma želi prijaviti više zaposlenih na učešće u tom slučaju odobravamo popust od 20%. Rok za prijavu je 13.09.2022.

SPONZORI:
– Data Design
– Euro Express brza pošta

PRIJATELJI KONFERENCIJE
– ProCredit Bank
– ZU Stomatologija “dr Đurić”

SPONZORSTVA ZA FIRME: 

Otvorene su prijave za sponzorstva firmi na konferenciji.Zainteresovane firme mogu nas kontaktirati putem e-maila: marketing@itdmarketing.comZa više informacija dostupan je broj telefona +387 65 657 444

Scroll to top