prijatelj-konferencije-biznispromo-vi-stomatologija-dr-djuric-organizator-itd-marketing-i-ministarstvo-privrede-i-preduzetnistva-rs

Stomatologija “dr Đurić” prijatelj konferencije Biznispromo VI

Poštovani,

Obavještavamo Vas da se planirani događaj u Administrativnom centru zgrade Vlade RS, planiran za 15.09.2022. pomjera za sredinu-kraj oktobra zbog izražene želje većeg broja učesnika za oktobarskim terminom kao prikladnijim za prisustvo, tačan datum će biti dostavljen kasnije.

Hvala na razumijevanju, vidimo se uskoro.

Dr Đurić je snaga razvoja, ustanova od velikog značaja za građane Čelinca Banja Luke, regije i inostranstva.

„Dr Đurić“ ima šest zaposlenih, tri doktora, specijalistu stomatološke protetike dr Mariju Đurić, specijalistu oralne hirurgije dr Igora Đurića, doktora stomatologije Bojana Vrhovca i tri stomatološke sestre.

“Za 18 godina rada razvili su ustanovu koja je u mogućnosti da pruži usluge iz svih oblasti stomatologije uz korišćenje najsavremenijih metoda i materijala.

Profesionalno i ljubazno osoblje, ugodan i savremen ambijent pacijentima ulijeva povjerenje, pažnju, i sigurnost. Tim “dr Đurić” obezbjeđuje najbolje u stomatologiji bilo da se to odnosi na profesionalni dio ili brigu o pacijentu.

Prednost ZU Stomatološke ambulante sa zubotehničkom laboratorijom “dr Đurić” je ta što se sve izrađuje na jednom mjestu u vlastitoj laboratoriji i ambulanti tako da i sami pacijenti mogu učestvovati u pojedinim fazama rada u dizajniranju krunica i mostova, izboru oblika i boje.

ITD Marketing d.o.o. i Ministarstvo privrede i preduzetništva RS pozivaju firme i zaposlene na poslovnu konferenciju BIZNISPROMO VI:  

“Pozivamo FIRME i ZAPOSLENE da uzmu svoje učešće. Svi zainteresovani direktori, menadžeri, rukovodioci, zamjenici, rukovodioci sektora i odjela, tim lideri, članovi timova, sekretare/ice, asistente/ice, administrativne radnike, službenike, zaposlene iz sektora za komunikacije, ljudske resurse, finansije, pravo, javne nabavke u organizacijama javnog i privatnog sektora i sve ostale koji žele da budu dio ovog poslovnog susreta”. 

Konferencija i poslovni susret će se održati u četvrtak, 15. septembra 2022. od 13:00 do 16 sati u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske.

Prisutni panelisti, predavači i učesnici će nas edukovati o sljedećim temama: 

– Kako privući investitore od posebnog značaja

– Kako definisati poseban značaj u našoj privredi

– Odnos reforme tržišta rada i privlačenja stranih investitora

– Makroekonomska kretanja kod nas

– Kako definisati naše prednosti u odnosu na okruženje

– Uloga procesa digitalizacije u privlačenju investitora

– Reforma obrazovnog sistema u smislu potreba investitora 

PRIJAVA: Prijave možete izvršiti putem maila: rezervacije@itdmarketing.comCijena kotizacije 50KM, za studente 25KM.Da biste uzeli ućešće nakon prijave putem navedenog e-maila ITD Marketing d.o.o. će ispostaviti predračun po kojem možete izvršiti uplatu. Ukoliko jedna firma želi prijaviti više zaposlenih na učešće u tom slučaju odobravamo popust od 20%. Rok za prijavu je 13.09.2022. 

SPONZORI:
– Data Design
– Euro Express brza pošta

PRIJATELJI KONFERENCIJE
– ProCredit Bank
– ZU Stomatologija “dr Đurić”

SPONZORSTVA ZA FIRME: 

Otvorene su prijave za sponzorstva firmi na konferenciji.Zainteresovane firme mogu nas kontaktirati putem e-maila: marketing@itdmarketing.comZa više informacija dostupan je broj telefona +387 65 657 444

Scroll to top