prijetelj-konferencije-biznispromo-vi-u-organizaciji-itd-marketing-doo-i-ministrastva-privrede-i-perduzetnistva-pro-credit-banka

ProCredit Bank prijatelj konferencije Biznispromo VI

Poštovani,

Obavještavamo Vas da se planirani događaj u Administrativnom centru zgrade Vlade RS, planiran za 15.09.2022. pomjera za sredinu-kraj oktobra zbog izražene želje većeg broja učesnika za oktobarskim terminom kao prikladnijim za prisustvo, tačan datum će biti dostavljen kasnije.

Hvala na razumijevanju, vidimo se uskoro.

ProCredit Bank je razvojno orijentisana komercijalna banka koja pruža cjelokupnu uslugu najviše kvalitete malim i srednjim poduzećima te pojedincima koji planiraju štediti i orijentisani su na digitalne kanale rada s bankom. U svom poslovanju držimo se temeljnih načela: njegujemo transparentnu komunikaciju s klijentima, nastojimo minimalizirati svoj utjecaj na okoliš, pružamo usluge temeljene kako na razumijevanju situacije svakog klijenta pojedinačno, tako i na temeljitoj finansijskoj analizi.

U našem poslovanju s privredom fokusirani smo na mala i srednja preduzeća, jer smo uvjereni da ovaj sektor doprinosi otvaranju novih radnih mjesta i daje ključni doprinos privrednim granama u kojima poslujemo. Nudeći razumljivu i pristupačnu štednju, usluge digitalnog bankarstva te ulažući u finansijsku edukaciju, cilj nam je promovisati kulturu štednje i finansijske odgovornosti koja može pridonijeti većoj stabilnosti i sigurnosti stanovništva kako kod poduzetnika tako i kod pojedinaca.

Naši dioničari očekuju dugoročno održiv povrat ulaganja, umjesto kratkoročnog povećanja dobiti. Značajna sredstva ulažemo u obuku i razvoj naših zaposlenika, kako bismo stvorili ugodnu i učinkovitu radnu atmosferu, a svojim klijentima pružili prijateljsku i profesionalnu uslugu.

ITD Marketing d.o.o. i Ministarstvo privrede i preduzetništva RS pozivaju firme i zaposlene na poslovnu konferenciju BIZNISPROMO VI:  

“Pozivamo FIRME i ZAPOSLENE da uzmu svoje učešće. Svi zainteresovani direktori, menadžeri, rukovodioci, zamjenici, rukovodioci sektora i odjela, tim lidere, članove timova, sekretare/ice, asistente/ice, administrativne radnike, službenike, zaposlene iz sektora za komunikacije, ljudske resurse, finansije, pravo, javne nabavke u organizacijama javnog i privatnog sektora i sve ostale koji žele da budu dio ovog poslovnog susreta”. 

Prisutni panelisti, predavači i učesnici će nas edukovati o sljedećim temama: 

– Kako privući investitore od posebnog značaja

– Kako definisati poseban značaj u našoj privredi

– Odnos reforme tržišta rada i privlačenja stranih investitora

– Makroekonomska kretanja kod nas

– Kako definisati naše prednosti u odnosu na okruženje

– Uloga procesa digitalizacije u privlačenju investitora

– Reforma obrazovnog sistema u smislu potreba investitora 

PRIJAVA: Prijave možete izvršiti putem maila: rezervacije@itdmarketing.comCijena kotizacije 50KM, za studente 25KM.Da biste uzeli ućešće nakon prijave putem navedenog e-maila ITD Marketing d.o.o. će ispostaviti predračun po kojem možete izvršiti uplatu. Ukoliko jedna firma želi prijaviti više zaposlenih na učešće u tom slučaju odobravamo popust od 20%.Rok za prijavu je 13.09.2022. 

SPONZORSTVA ZA FIRME: 

Otvorene su prijave za sponzorstva firmi na konferenciji.Zainteresovane firme mogu nas kontaktirati putem e-maila: marketing@itdmarketing.comZa više informacija dostupan je broj telefona +387 65 657 444

Scroll to top