data-design-sponzor-poslovne-konferencije-biznispromo-u-organizaciji-itd-marketing-doo-banja-luka

Data Design iz CG sponzor poslovne konferencije BIZNISPROMO VI

Poštovani,

Obavještavamo Vas da se planirani događaj u Administrativnom centru zgrade Vlade RS, planiran za 15.09.2022. pomjera za sredinu-kraj oktobra zbog izražene želje većeg broja učesnika za oktobarskim terminom kao prikladnijim za prisustvo, tačan datum će biti dostavljen kasnije.

Hvala na razumijevanju, vidimo se uskoro.

Kompanija Data Design d.o.o. iz Podgorice je lider u Crnoj Gori u oblasti e-commerce rješenja i poslovnih informacionih sistema. 

Data Design d.o.o. je kompanija za informatički inženjering i konsalting, osnovana 2010. godine u Podgorici. Od svog osnivanja do danas preduzeće se bavi razvojem, implementacijom i održavanjem informacionih sistema (pretežno iz oblasti e-trgovine, poslovnih informacionih sistema i saobraćaja). 

S obzirom da je tim visokospecijlizovan za navedene oblasti, sva rješenja prilagođavaju zahtjevima korisnika tj. njihovim biznisima. To zapravo i jeste vizija Data Design d.o.o – da razvijaju informatičke proizvode i servise po mjeri korisnika.  

ITD Marketing d.o.o. i Ministarstvo privrede i preduzetništva RS pozivaju firme i zaposlene na poslovnu konferenciju BIZNISPROMO VI:  

“Pozivamo FIRME i ZAPOSLENE da uzmu svoje učešće. Svi zainteresovani direktori, menadžeri, rukovodioci, zamjenici, rukovodioci sektora i odjela, tim lidere, članove timova, sekretare/ice, asistente/ice, administrativne radnike, službenike, zaposlene iz sektora za komunikacije, ljudske resurse, finansije, pravo, javne nabavke u organizacijama javnog i privatnog sektora i sve ostale koji žele da budu dio ovog poslovnog susreta”. 

Prisutni panelisti, predavači i učesnici će nas edukovati o sljedećim temama: 

– Kako privući investitore od posebnog značaja

– Kako definisati poseban značaj u našoj privredi

– Odnos reforme tržišta rada i privlačenja stranih investitora

– Makroekonomska kretanja kod nas

– Kako definisati naše prednosti u odnosu na okruženje

– Uloga procesa digitalizacije u privlačenju investitora

– Reforma obrazovnog sistema u smislu potreba investitora 

PRIJAVA: Prijave možete izvršiti putem maila: rezervacije@itdmarketing.comCijena kotizacije 50KM, za studente 25KM.Da biste uzeli ućešće nakon prijave putem navedenog e-maila ITD Marketing d.o.o. će ispostaviti predračun po kojem možete izvršiti uplatu. Ukoliko jedna firma želi prijaviti više zaposlenih na učešće u tom slučaju odobravamo popust od 20%.Rok za prijavu je 13.09.2022. 

SPONZORSTVA ZA FIRME: 

Otvorene su prijave za sponzorstva firmi na konferenciji.Zainteresovane firme mogu nas kontaktirati putem e-maila: marketing@itdmarketing.comZa više informacija dostupan je broj telefona +387 65 657 444

Scroll to top