poslovna-konferencija-biznispromo-vi-organizator-itd-marketing-i-suorganizator-ministarstvo-privrede-i-preduzetnistva-rs-investicije-kao-izazov-naseg-drustva

Otvorene prijave na BIZNISPROMO VI – Investicije kao izazov našeg društva

Poštovani,

Obavještavamo Vas da se planirani događaj u Administrativnom centru zgrade Vlade RS, planiran za 15.09.2022. pomjera za sredinu-kraj oktobra zbog izražene želje većeg broja učesnika za oktobarskim terminom kao prikladnijim za prisustvo, tačan datum će biti dostavljen kasnije.

Hvala na razumijevanju, vidimo se uskoro.

Ovim putem vas obavještavam da je otvoren poziv za prijave na BIZNISPROMO VI 2022. Regionalnu poslovnu konferenciju BIZNISPROMO VI organizuju ITD Marketing d.o.o. & Ministarstvo privrede i preduzetništva RS. Konferencija i poslovni susret će se održati u četvrtak, 15. septembra 2022. od 13:00 do 16 sati u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske.
Tema – Investicije kao izazov našeg društva.

Prisutni panelisti, predavači i učesnici će nas edukovati o sljedećim temama:

– Kako privući investitore od posebnog značaja
– Kako definisati poseban značaj u našoj privredi
– Odnos reforme tržišta rada i privlačenja stranih investitora
– Makroekonomska kretanja kod nas
– Kako definisati naše prednosti u odnosu na okruženje
– Uloga procesa digitalizacije u privlačenju investitora
– Reforma obrazovnog sistema u smislu potreba investitora

PRIJAVA:

Prijave možete izvršiti putem maila: rezervacije@itdmarketing.com
Cijena kotizacije 50KM, za studente 25KM.
Da biste uzeli ućešće nakon prijave putem navedenog e-maila ITD Marketing d.o.o. će ispostaviti predračun po kojem možete izvršiti uplatu. Ukoliko jedna firma na učešće želi prijaviti više zaposlenih u tom slučaju odobravamo popust od -20%.

SPONZORSTVA ZA FIRME:

Otvorene su prijave za sponzorstva firmi na konferenciji.
Zainteresovane firme mogu nas kontaktirati putem e-maila: marketing@itdmarketing.com i/ili direkno na linku OVDJE. Za više informacija dostupan je broj telefona +387 65 657 444

Dodatne informacije u vezi sa aktivnostima, odabranim panelistima, predavačima, sponzorima i prijateljima konferencije će biti podijeljene u nastavku teksta.

biznispromo.com
ITD Marketing d.o.o.
Banja Luka


Scroll to top