euroexpress-brza-posta-sponzor-poslovno-edukativne-konferencije-biznispromo-vi

EuroExpress brza pošta sponzor poslovne konfrencije Biznispromo VI

Poštovani,

Obavještavamo Vas da se planirani događaj u Administrativnom centru zgrade Vlade RS, planiran za 15.09.2022. pomjera za sredinu-kraj oktobra zbog izražene želje većeg broja učesnika za oktobarskim terminom kao prikladnijim za prisustvo, tačan datum će biti dostavljen kasnije.

Hvala na razumijevanju, vidimo se uskoro.

EuroExpress brza pošta je nastala 2008. godine u Banjaluci. Tokom perioda rasta i razvoja poslovanja kompanija je bila fokusirana na domaći, mladi i obrazovani kadar, uz pomoć kojeg je vremenom postala lider u djelatnosti brzih pošta u Bosni i Hercegovini. Danas EuroExpress brza pošta broji 750 zaposlenih, 400 vozila u voznom parku, 30 poslovnica širom zemlje, najmodernije opremljen Call centar, te široku paletu poštanskih usluga. EuroExpress brza pošta je već godinama zaredom rangirana kao prva u djelatnosti brzih pošta, čime dokazuju da posluju u skladu sa svojim sloganom „Uvijek ispred“. Nakon 14 godina veoma uspješnog poslovanja nastavljaju sa razvojem inovativnih i efikasnih procesa, uvode tehnološke novitete, unapređuju korisničku podršku, kao i ostale segmente poslovanja s ciljem da svojim korisnicima pruže niz novih mogućnosti i usluga i unaprijede korištenje istih.

ITD Marketing d.o.o. i Ministarstvo privrede i preduzetništva RS pozivaju firme i zaposlene na poslovnu konferenciju BIZNISPROMO VI:  

“Pozivamo FIRME i ZAPOSLENE da uzmu svoje učešće. Svi zainteresovani, direktori, menadžeri, rukovodioci, zamjenici, rukovodioci sektora i odjela, tim lideri, članovi timova, sekretare/ice, asistente/ice, zaposleni iz sektora za komunikacije, ljudske resurse, finansije, pravo, i svi drugi, radujemo se Vašem dolasku.

Konferencija i poslovni susret će se održati u četvrtak, 15. septembra 2022. od 13:00 do 16 sati u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske.

Prisutni panelisti, predavači i učesnici će nas edukovati o sljedećim temama: 

– Kako privući investitore od posebnog značaja

– Kako definisati poseban značaj u našoj privredi

– Odnos reforme tržišta rada i privlačenja stranih investitora

– Makroekonomska kretanja kod nas

– Kako definisati naše prednosti u odnosu na okruženje

– Uloga procesa digitalizacije u privlačenju investitora

– Reforma obrazovnog sistema u smislu potreba investitora 

PRIJAVA: Prijave možete izvršiti putem maila: rezervacije@itdmarketing.comCijena kotizacije 50KM, za studente 25KM.Da biste uzeli ućešće nakon prijave putem navedenog e-maila ITD Marketing d.o.o. će ispostaviti predračun po kojem možete izvršiti uplatu. Ukoliko jedna firma želi prijaviti više zaposlenih na učešće u tom slučaju odobravamo popust od 20%. Rok za prijavu je 13.09.2022. 

SPONZORI:
– Data Design
– EuroExpress brza pošta

PRIJATELJI KONFERENCIJE
– ProCredit Bank
– ZU Stomatologija “dr Đurić”
– Ženski kutak

SPONZORSTVA ZA FIRME: 

Otvorene su prijave za sponzorstva firmi na konferenciji.Zainteresovane firme mogu nas kontaktirati putem e-maila: marketing@itdmarketing.comZa više informacija dostupan je broj telefona +387 65 657 444

Scroll to top