biznispromo-klub-visokih-peta-vinarija-jungic-itd-marketing

Banja Luka: Klub Visokih Peta

Juče je u Banjaluci, tačnije u Vinariji Jungić u Čelincu, Kompanija Bisnode Dun & Bradstreet organizovala druženje Kluba Visokih peta, kao podršku ženskom poduzetništvu, u saradnji sa ProCredit Bank, ITD Agencijom Banja Luka i Privrednom Komorom Republike Srpske – Savjetom za žensko preduzetništvo.

U ovom idiličnom prostoru s pogledom na vinograd, razmijenila su se iskustva i čule interesantne i lijepe priče preduzetnica a druženje su dodatno uljepšali i uveselili prijatelji Kluba – centar za ishranu i zdravlje Nutricentar, Elan Proizvodi, stomatološka ambulanta Dr. Đurić, brend Tupperware i Tosama, te gošće iz Sarajeva, biljna apoteka Aromatica uz svoj Sapunica studio i Azra Magazin. Pekara Manja zasladila je naše druženje svojim tortama.

Donosimo vam neke od impresija učesnica Kluba visokih peta u Banjaluci.

Elmedina Selimović, stručni saradnik za marketing ProCredit Bank:

“Zadovoljstvo je učestvovati na projektima koji su puni pozitivne energije, saradjivati sa ljudima koji su takodjer pozitivni i profesionalni! Ideja je da projekat poput ovog postane tradicija, kako bismo obezbijedili kontinuirano podršku ženama koje već imaju dugu karijeru ili su tek na početku karijere. Nejednakost žena, ali i svojevrsna polna diskriminacija vrlo su čest slučaj u bh. poslovnoj praksi, što nam je bio dodatni motiv za podržavanje ovakvog projekta i afirmaciju žena, posebno u poslovnom svijetu.”

Vesna Krminac, ITD Marketing Banja Luka

“Imala sam tu priliku i čast da drugi put prisustvujem divnom druženju Kluba Visokih peta. Cilj učešća prvenstveno i jeste da proširimo mrežu poznanstava i doprinesemo boljem poslovanju domaće privrede i smatram da sam kroz ovo divno iskustvo uspjela da svoje poslovno prisustvo i projekte na kojima sam do sada radila predstavim široj publici”.

Maja Tubić Banović, mr. ph. specijalista nutricionizma, Centar za ishranu i zdravlje “Nutricentar” Banja Luka

Bisnode Dun & Bradstreet i svi koji su učestvovali u organizaciji ovog susreta žena preduzetnica  napravili su pravu stvar, jer je koncept druženja i umrežavanja na ovakav način zanimljiv, atraktivan i sigurna sam da će nam svima biti koristan. Sve je odisalo jako dobrom energijom, kao i vrhunskom profesionalizmu u osmišljavanju i vođenju programa. Zadovoljstvo mi je što sam imala priliku da se predstavim ovim ženama, u ovakvoj atmosferi”.

Suzana Toplić Berberović, stručni saradnik za program medicine kompanije Tosama:

“Klub Visokih peta uvijek okupi divne, vrijedne i hrabre žene u Bosni i Hercegovini. Svaka od nas zna kako je teško uskladiti sve porodične i poslovne obaveze sa poslom i kako je uspjeh doći do određene tačke u poslu u bilo kojoj oblasti ako smo žene, majke… Jako sam sretna da se međusobno povezujemo jer je to jedina opcija da opstanemo, jer tržište treba povezanost a ne rascjepkanost. Ambijent je u vinariji savršen a uživala sam i u obilasku vinskog podruma”.

Svjetlana Branković, Cvijanović Knjižara Elena i Hotel Turist Čelinac

Druženje “Klub visokih peta” me prijatno iznenedilo brojem lijepih i jednostavnih žena, a na moj eveliko iznenađenje, ponovo sam srela moju školsku drugaricu Suzana Toplić, Berberović, predstavnica firme Tosama, koju nisam vidjela od osnovne škole, jer živimo u različitim gradovima. Dr Mariju Đurić poznajem godinama, a ipak me svojom divnom pričom ganula do suza. Prijatno me iznenadila i Jovana Cvijanović, prezimenjakinja, tako mlada, a sposobna u građenju ličnog brenda. Mnogo mi se dopalo ovo druženje, a voljela bih da se nastavi.”

UPOZNAJTE PRIJATELJE KLUBA VISOKIH PETA 

Klub Visokih peta u vinogradu – Dun & Bradstreet (bisnode.ba)

O Dun & Bradstreet-u

Početkom 2021. godine Bisnode je preuzela kompanija Dun & Bradstreet i od tada idemo u budućnost kao jedna kompanija, kombinujući lokalnu i globalnu stručnost i vještine. Svojim kupcima i poslovnim partnerima nudimo širok spektar podataka i uvida koji će im pomoći da donose pametne odluke i steknu još veću konkurentsku prednost. Dun & Bradstreet, vodeći svjetski dobavljač poslovnih podataka i analitike, omogućava kompanijama širom svijeta da donose bolje odluke i poboljšaju poslovne performanse. Data Cloud Dun & Bradstreet-a osnova je za brža rješenja i pruža uvide koji omogućavaju kupcima da povećaju prihod, smanje troškove, smanje rizik i transformišu svoje poslovanje. Kompanije svih veličina oslanjaju se na Dun & Bradstreet od 1841. za upravljanje rizikom i identifikovanje prilika.

Scroll to top