klub-visokih-peta-banjaluka

Banja Luka: Klub Visokih peta

Bisnode Dun & Bradstreet novo druženje Kluba Visokih peta organizuje u Banjaluci, tačnije u vinariji Jungić, u saradnji sa ProCredit Bank, agencijom ITD Marketing iz Banja Luke i ostalim prijateljima Kluba koji će dodatno uljepšati i uveseliti ovo druženje. Upoznaćemo banjalučke kompanije Centar za ishranu i zdravlje Nutricentar, hladno cijeđena ulja i biljne proteine brenda Elan Proizvodi, stomatološku ambulantu Dr. Đurić i agenciju ITD marketing, a iz Sarajeva će se predstaviti biljna apoteka Aromatica uz svoj Sapunica studio. S nama će biti i Azra Magazin a razgovaraćemo i sa predstavnicama globalnog brenda Tuperware. Privredna Komora Republike Srpske upoznaće prisutne dame sa aktivnostima Savjeta za žensko preduzetništvo Komore.

Ovaj idilični prostor vinograda biće savršeno mjesto za predstavljanja kompanija koje vode poduzetne poslovne žene, razmjenu iskustava i nova poslovna poznanstva.

Klub Visokih peta je platforma za stvaranje novih poslovnih prilika, posvećena poslovnim ženama, prije svega poduzetnicama i menadžericama, sa ciljem pružanja značajnih poslovnih informacija i kontakata, u ugodnoj atmosferi, koja motivira žene u poslu da budu aktivnije i samosvjesnije.

Druženja Kluba visokih peta u BiH su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnom okruženju – zapravo, ženama koje svojom pozitivnom energijom mogu da postignu gotovo sve.

Ako želite biti dio ove lijepe priče, na ovom LINKU možete upoznati prijatelje Kluba Visokih peta u Banja Luci i prijaviti za druženje do sutra u 12.00 sati.

O Dun & Bradstreet-u

Početkom 2021. godine Bisnode je preuzela kompanija Dun & Bradstreet i od tada idemo u budućnost kao jedna kompanija, kombinujući lokalnu i globalnu stručnost i vještine. Svojim kupcima i poslovnim partnerima nudimo širok spektar podataka i uvida koji će im pomoći da donose pametne odluke i steknu još veću konkurentsku prednost. Dun & Bradstreet, vodeći svjetski dobavljač poslovnih podataka i analitike, omogućava kompanijama širom svijeta da donose bolje odluke i poboljšaju poslovne performanse. Data Cloud Dun & Bradstreet-a osnova je za brža rješenja i pruža uvide koji omogućavaju kupcima da povećaju prihod, smanje troškove, smanje rizik i transformišu svoje poslovanje. Kompanije svih veličina oslanjaju se na Dun & Bradstreet od 1841. za upravljanje rizikom i identifikovanje prilika

Scroll to top