summit-arhitekture-sarajevo-medijski-sponzor-itd-marketing-banja-luka

Sve je spremno za Regionalni summit arhitekture u Sarajevu

Sve je spremno za Regionalni summit arhitekture Sfera 2023 koji će se održati 20. i 21.10.2023. u Narodnom pozorištu u Sarajevu. Summit će ugostiti regionalne arhitekte i stručnjake, kao i svjetski poznati arhitektonski biro BJARKE INGELS GROUP iz Danske.

Događaj se sastoji iz dva dijela, naučnog i izložbenog. U naučnom dijelu će arhitekti održati predavanja, predstavljati projekte, inovacije i trendove iz svijeta arhitekture, a u izložbenom dijelu će kompanije iz regije predstavljati svoje proizvode i novitete.

Izlagače pogledajte na linku: https://summit.sfera.ba/

Summit je izazvao veliki interes u regiji, mjesta su popunjena, te se organizatori nadaju da će događaj ispuniti sva očekivanja.

Program summita pogledajte na linku: https://summit.sfera.ba/program/

Moderatori događaja su arhitekta i jedan od urednika regionalnog časopisa za građevinarstvo i arhitekturu m-Kvadrat Alen Pučar iz Hrvatske, te mostarska profesorica i arhitektica Maja Popovac.

Organizator događaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa komorama arhitekata, asocijacijama arhitekata, društvima arhitekata i arhitektonskim fakultetima iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore.

Summit je nastao iz ideje, shodno dugogodišnjoj saradnji sa kompanijama i stručnjacima unutar građevinskog i arhitektonskog sektora, i to kao nastavak projekta organizacije međunarodnih naučno stručnih konferencija Sfera.

Sve informacije pogledajte na linku: https://summit.sfera.ba/

Scroll to top