pro-credit-bank-itd-marketing-gradski-magazin-biznispromo

ProCredit Bank prijatelj poslovnog susreta koji će okupiti najbolje kompanije RS

U luksuznom ugođaju Restaurant & Lounge bara Integra u Banjoj Luci, 02. 11. 2022. kompanija Dun&Bradstreet, sa partnerom Privrednom komorom Republike Srpske i suorganizatorom agencijom ITD Marketing d.o.o. na poslovnom susretu okupiće najbolje kompanije – bonitetno izvrsne, koje su nosioci razvoja privrede Republike Srpske i regije u kojoj posluju.

Privredna komora Republike Srpske obilježava 30 godina postojanja u kojima je podržavala povezivanje privrednika i unapređivala ekonomske odnose privrede regije. Stoga je sasvim logično partnerstvo u organizaciji susreta privrednika regije sa Dun & Bradstreeet-om, koji želi dati svoj doprinos na povezivanju javnog i realnog sektora. Agencija ITD Marketing, koja duži niz godina kroz spektar svojih usluga ističe poslovne vrijednosti koje se nalaze u sjenci globalnih dešavanja, priključila se susretu kao suorganizator uključujući dio konferencije Biznispromo VI u ovu aktivnost.

Na susretu će se govoriti o bonitetnoj izvrsnost koja pokazuje nadprosječnu ocjenu poslovanja, jer nam je cilj istaći kvalitetne kompanije koje su primjer dobrog poslovanja i inspiracija za druge. Dio ovakvih kompanija preuzeće i certifikat bonitetne izvrsnisti, potvrdu kvaliteta poslovanja kojim mogu pokazati da su adekvatan poslovni partner koji zaslužuje pažnju i povjerenje. Ovaj certifikat ističe bonitetno izvrsne kompanije u domaćem poslovnom okruženju i stavlja ih u ravnopravan položaj sa EVropskim kompanijama, jer se za ocjenu koriste isti kriteriji.

Dio susreta biće posvećen i digitalizaciji koja postaje nezaobilazan dio svih sfera života, poslovnog i privatnog. Tako će predstavnik kompanije Data Design iz Podgorice, Crna Gora, Željko Popović govoriti o ulozi procesa digitalizacije u privlačenju investicija, Zoran Vuković iz teslićke kompanije Aurora Plus provest će nas na VR Digitalno putovanje kroz Srpsku, a Privredna komora RS će organizovati Razgovor s povodom na temu digitalizacije.

I naravno, ovo neće biti još jedan od uobičajenih poslovnih susreta jer ćemo se potruditi da učesnici provedu interesantno i ugodno popodne uz degustaciju vina Anđelić i još par iznenađenja.

Upoznajte prijatelja eventa

ProCredit Bank je razvojno orijentisana komercijalna banka koja pruža cjelokupnu uslugu najviše kvalitete malim i srednjim poduzećima te pojedincima koji planiraju štediti i orijentisani su na digitalne kanale rada s bankom. U svom poslovanju držimo se temeljnih načela: njegujemo transparentnu komunikaciju s klijentima, nastojimo minimalizirati svoj utjecaj na okoliš, pružamo usluge temeljene kako na razumijevanju situacije svakog klijenta pojedinačno, tako i na temeljitoj finansijskoj analizi.

U našem poslovanju s privredom fokusirani smo na mala i srednja preduzeća, jer smo uvjereni da ovaj sektor doprinosi otvaranju novih radnih mjesta i daje ključni doprinos privrednim granama u kojima poslujemo. Nudeći razumljivu i pristupačnu štednju, usluge digitalnog bankarstva te ulažući u finansijsku edukaciju, cilj nam je promovisati kulturu štednje i finansijske odgovornosti koja može pridonijeti većoj stabilnosti i sigurnosti stanovništva kako kod poduzetnika tako i kod pojedinaca.

Naši dioničari očekuju dugoročno održiv povrat ulaganja, umjesto kratkoročnog povećanja dobiti. Značajna sredstva ulažemo u obuku i razvoj naših zaposlenika, kako bismo stvorili ugodnu i učinkovitu radnu atmosferu, a svojim klijentima pružili prijateljsku i profesionalnu uslugu.

Više o eventu možete vidjeti na ovom LINKU (linkuj na https://www.dnb.com/bs-latn/znanja/dogadaji/poslovni-susreti-bonitetno-izvrsnih-kompanija/Poslovni-susret-bonitetno-izvrsnih-kompanija-Republike-Srpske/ ).

Scroll to top