euroexpress-brza-posta-sponzor-poslovno-edukativne-konferencije-biznispromo-vi

EuroExpress brza pošta prijatelj poslovnog susreta koji će okupiti najbolje kompanije RS

U luksuznom ugođaju Restaurant & Lounge bara Integra u Banjoj Luci, 02. 11. 2022. kompanija Dun&Bradstreet, sa partnerom Privrednom komorom Republike Srpske i suorganizatorom agencijom ITD Marketing d.o.o. na poslovnom susretu okupiće najbolje kompanije – bonitetno izvrsne, koje su nosioci razvoja privrede Republike Srpske i regije u kojoj posluju.

Privredna komora Republike Srpske obilježava 30 godina postojanja u kojima je podržavala povezivanje privrednika i unapređivala ekonomske odnose privrede regije. Stoga je sasvim logično partnerstvo u organizaciji susreta privrednika regije sa Dun & Bradstreeet-om, koji želi dati svoj doprinos na povezivanju javnog i realnog sektora. Agencija ITD Marketing, koja duži niz godina kroz spektar svojih usluga ističe poslovne vrijednosti koje se nalaze u sjenci globalnih dešavanja, priključila se susretu kao suorganizator uključujući dio konferencije Biznispromo VI u ovu aktivnost.

Na susretu će se govoriti o bonitetnoj izvrsnost koja pokazuje nadprosječnu ocjenu poslovanja, jer nam je cilj istaći kvalitetne kompanije koje su primjer dobrog poslovanja i inspiracija za druge. Dio ovakvih kompanija preuzeće i certifikat bonitetne izvrsnisti, potvrdu kvaliteta poslovanja kojim mogu pokazati da su adekvatan poslovni partner koji zaslužuje pažnju i povjerenje. Ovaj certifikat ističe bonitetno izvrsne kompanije u domaćem poslovnom okruženju i stavlja ih u ravnopravan položaj sa EVropskim kompanijama, jer se za ocjenu koriste isti kriteriji.

Dio susreta biće posvećen i digitalizaciji koja postaje nezaobilazan dio svih sfera života, poslovnog i privatnog. Tako će predstavnik kompanije Data Design iz Podgorice, Crna Gora, Željko Popović govoriti o ulozi procesa digitalizacije u privlačenju investicija, Zoran Vuković iz teslićke kompanije Aurora Plus provest će nas na VR Digitalno putovanje kroz Srpsku, a Privredna komora RS će organizovati Razgovor s povodom na temu digitalizacije.

I naravno, ovo neće biti još jedan od uobičajenih poslovnih susreta jer ćemo se potruditi da učesnici provedu interesantno i ugodno popodne uz degustaciju vina Anđelić i još par iznenađenja.

Upoznajte prijatelja eventa

Među bonitetno izvrsnim kompanijama je i EuroExpress brza pošta koja je nastala 2008. godine u Banjaluci. Tokom perioda rasta i razvoja poslovanja kompanija je bila fokusirana na domaći, mladi i obrazovani kadar, uz pomoć kojeg je vremenom postala lider u djelatnosti brzih pošta u Bosni i Hercegovini. Danas EuroExpress brza pošta broji 750 zaposlenih, 400 vozila u voznom parku, 30 poslovnica širom zemlje, najmodernije opremljen Call centar, te široku paletu poštanskih usluga. EuroExpress brza pošta je već godinama zaredom rangirana kao prva u djelatnosti brzih pošta, čime dokazuju da posluju u skladu sa svojim sloganom „Uvijek ispred“. Nakon 14 godina veoma uspješnog poslovanja nastavljaju sa razvojem inovativnih i efikasnih procesa, uvode tehnološke novitete, unapređuju korisničku podršku, kao i ostale segmente poslovanja s ciljem da svojim korisnicima pruže niz novih mogućnosti i usluga i unaprijede korištenje istih.

Više o eventu možete vidjeti na ovom LINKU (linkuj na https://www.dnb.com/bs-latn/znanja/dogadaji/poslovni-susreti-bonitetno-izvrsnih-kompanija/Poslovni-susret-bonitetno-izvrsnih-kompanija-Republike-Srpske/ ).

Scroll to top