temeljna-analiza-vaseg-biznisa-na-internetu-izrada-web-shop-drustvene-mreze-itd-marketing-banja-luka-1

Potrebna vam je temeljna analiza vašeg biznisa na internetu?

Vlasnik ste malog, srednjeg ili velikog biznisa? Da li ste prisutni na internetu? Ako ste zainteresovani mi vam možemo pomoći! Prvi korak je temeljna analize vašeg biznisa na internetu i kompletan detaljan izvještaj gdje ste sad, izrada knjige standarda, logotipa, izrada web stranice, shopa, izrada i vođenje društvenih mreža, povećanja prometa što uključuje izgradnju veza i društvenu interakciju na vašoj web lokaciji. Sve na jednom mjestu, pa pročitajte nastavak teksta biće vam sve jasnije.

Sigurni smo da vas možemo impresionirati sa dizajnerskim vještinama ali isto tako, ukoliko ozbiljno želite uticati na vašu web stranicu, potreban vam je kontinuirani rad na njoj i mi vam možemo pomoći u tome.

Uspješnoj web stranici danas treba kontinuirana promocija i svakodnevna pažnja. Web stranicu je potrebno konstantno ažurirati, bogatiti novim sadržajem najmanje dva puta mjesečno, raditi objave na društvenim mrežama najmanje jednom sedmično, komunicirati sa publikom, dijeliti sadržaj na drugim kanalima, ažurirati izgled i dodatke na web stranici, pratiti Google rangiranje, činiti sve što je potrebno za bolji SEO (bolja pozicija na pretraživačima) pratiti izvještaje na Google Analytics i još mnogo toga.

Tek tada možete očekivati da će vaša stranica praviti povrat investiranih sredstava a dalje će postajati sve vrjednija vaša imovina koja će donositi prihod. U suprotnom ona će samo stajati sa nultim rastom dok će konkurencija graditi sve veće prisustvo na tržištu, umanjujući prisustvo vaše web stranice na pretraživačima i društvenim mrežama.

Ako ne pazite na vašu web stranicu i društvene mreže, ne radite kontinuirano na njima, ne možete očekivati rast.

U praksi smo se susretali sa činjenicom da klijenti na mail upit odgovaraju nakon dva dana a ovakav odgođen odgovor može napraviti veliki kontraefekat, smanjiti interes ili odbiti potencijalne klijente.

Mi vam možemo obezbijediti sigurnost i brzinu u odgovaranja i osigurati da se adekvatno odgovori na svaki upit. Sve u svemu, radimo posvećeno na svemu što se tiče vaše web stranice i predstavljanja vašeg biznisa na internetu kako bi donijeli kontinuirani rast posjeta.

Pored ove usluge, mi nudimo i pojedinačne usluge, poput izrade web sajta i društvenih mreža, bez daljeg kontinuiranog rada na stranici, ažuriranja, praćenja rasta i slično.

Svakako da sve ključne usluge u jednom paketu donose rezultate koji su impresivni.

Ključne usluge na mjesečnom nivou za rad na vašoj web stranici i društvenim mrežama uključuju sledeće:

1) Osiguraćemo da vaša web stranica bude jasna. Radimo sva podešavanja dizajna, po potrebi kako bi izgledala vrhunska, radimo djelimični ili potpuni redizajn.

2) Predlažemo sedmično minimalno jednu objavu na Facebooku, Instagramu, LinkedInu, Twitteru itd….

3) Svaki mjesec pravimo 2 videozapisa i objavljujemo ih na vašem YouTube kanalu, web sajtu i duštvenim mrežama

4) Objavljujemo 2 objave na web blogu svakog mjeseca

5) Provjeravamo da li vaša stranica ima SSL i brinemo se za njegovu obnovu

6) Osiguravamo siguran hosting i održavanje web lokacije, uključujući mjesečno ažuriranje dodataka i sigurnosnih kopija

7) Upravljanje web lokacijama putem Google Webmaster Tools i Analytics, sa mjesečnim ili kvartalnim izvještajima o prometu na web mjestu

8) Detaljno informišemo o svakom posjetiocu na vašoj web lokaciji, uključujući zemlju, IP adresu, kretanju mišom po web sajtu od ulaza do izlaza sa web sajta

9) Upravljanje sa prisutnošću Google My Businessa kako bi osigurali da se uvijek pojavljujete za svoje ključne riječi na prvoj stranici Googlea. To bi moglo uključivati ​​podnošenje izvještaja mjesečno ili kvartalno

10) Postavljanje push obavijesti, pružanje i održavanje IOS / Android

U suštini, paket obuhvata izradu i potpuno upravljanje web lokacijom, prisustvo na pretraživačima i društvenim mrežama za vaš biznis.

Ako želite temeljnu analizu trenutnog stanja vaše web stranice, njene pozicije na pretraživačima u odnosu na konkurenciju, izvještaj o kvalitetu vaših društvenih mreža ili knjigu standarda od nas možete zatražiti detaljan izvještaj po veoma korektnoj cijeni.

Poslujete u današnjem okruženju a nemate sajt, mnogo toga propuštate. Imati svoj sajt u današnje vrijeme je jako bitno, neizostavno… Svaka firma, bez obzira na broji ljudi koji ima, potrebno je da ima svoj sajt kako bi kompletno ispunila poslovne ciljeve. Kada se sajt napravi, većina misli da je tu posao stao i da više ne treba ništa raditi….. Budite ispred, ne razmišljajte tako.

Ako ste u potrazi za marketinškom agencijom koja će vaš biznis podići na viši nivo, nazovite nas na broj telefona +387 65 657 444 ; pišite nam direkno na mail u kontakt formi OVDJE ili putem maila marketing@itdmarketing.com

Scroll to top