poslovni-partneri-slovenija-hrvatska--bosna-i-hercegovina-i-srbija-itd-marketing-1

Poslovni partneri iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske

Šta je projekat “Poslovni Partneri” i kome je namenjen?

„Poslovni partneri iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske“ je regionalni projekat koji služi poslovnom povezivanju preduzeća. Namijenjen je preduzećima, koja mogu i žele da prošire svoje poslovanje, kako van granica svog lokalnog poslovanja, tako i van granica država kojima pripadaju. Na taj način mogu da ostvare nove poslovne kontakte, prošire svoje tržište, i time ostvare bolji plasman roba ili usluga. U poslednje vrijeme javljaju nam se i opštine i gradovi iz regiona kao Poslovni Partneri, prezentujući uglavnom svoje industrijske zone, u kojima su infrastrukturno doveli te površine do nivoa za ulaganja potencijalnih investitora (poslovnih partnera) iz regiona, evrope i svijeta.

Poslovne partnere iz SLO, SRB, BIH i HR realizujemo putem tri medija. Putem web portala www.poslovnipartneri.com, putem luksuznih, štampanih kataloga , kao i putem Facebook stranice www.facebook.com/projekat.poslovni.partneri. Prezentacija svakog našeg klijenta (poslovnog partnera) traje godinu dana. U tom periodu više od 300 000 uglavnom poslovnih ljudi, poseti neki od medija ovog projekta.

POSLOVNI PARTNERI, su predstavljeni na internetu, putem specijalizovanog web portala www.poslovnipartneri.com na srpskom, hrvatskom i bosanskom jeziku, kao i www.bizpartners.biz, i www.bizpartners.info, verzija portala na engleskom jeziku, koji ima preko 16.000.000 otvorenih stranica.

Dodatni bonus mediji za BiH su promocija na web sajtu www.itdmarketing.com, portalu www.biznispromo.com, www.gradskimagazin.com, www.kuponpopust.com i FB stranicama i grupama u vlasništvu ITD MARKETING-a koje okupljaju oko 25 ooo pratilaca.

Kvalitet i osobenost kataloga je da naše Klijente (poslovne partnere) predstavljamo na prostoru A4 formata u kvalitetnoj full kolor štampi. Svaka stranica kataloga, je priča o jednom poslovnom partneru, i čitaocu, daje na pregledan način, uvid, u svako preduzeće, grad ili opštinu, njihovu djelatnost, poslovanje, šta su njihove proizvodne ili uslužne ponude.

Kako da uključite vaše preduzeće u projekat?

Svi zainteresovani poslovni partneri (preduzeća, opštine i gradovi), mogu da se jave na naš telefon +387 (0) 65 657 444 putem e-maila marketing@itdmarketing.com  ili direktno putem kontakt forme OVDJE.

Marketing

U toku je prodaja prostora u projektu „Poslovni partneri iz SLO SRB BIH i HR“ za 2020/2021. godinu.

ITD MARKETING d.o.o. je zastupnik projekta „Poslovni partneri iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske“ za Bosnu i Hercegovinu.

Scroll to top