nova-alfalab-laboratorija-naselje-borik-banja-luka-biznispromo-i-gradski-magazin-itd-marketing

Nova Alfalab laboratorija u naselju Borik – Banja Luka

“Alfalab” laboratorija iz Banjaluke otvara svoju šestu poslovnu jedinicu, Nova poslovna jedinica se nalazi u Banjaluci, naselje Borik, Gundulićeva ulica broj 25. Prvi radni dan je danas, 27. novembra 2020. godine. U novoj “Alfalab” laboratoriji možete jednako brzo i pouzdano, uraditi sve analize kao i u svim ostalim laboratorijama. 

Radno vrijeme nove “Alfalab” laboratorije u naselju Borik – Banja Luka je od 07-15h. Sve informacije moguće je dobiti putem telefona na broj 051/ 265 460

Laboratorija Alfalab u svom radu primenjuje principe dobre laboratorijske prakse. Stručni tim laboratorije prati sve novine u razvoju savremene medicine i laboratorijske dijagnostike koju primjenjuju na više od 2000 različitih analiza.

Druge poslovnice, njihova lokacija i kontakt za informacije:

– Alfalab centar u ulici Milana Tepica 27. kod apoteke 1. maj. Telefon za informacije: 051/218-448

– Alfalab Lazarevo u ulici Ilije Garašanina 1. u banjalučkom naselju Lazarevo, preko puta ambulante porodične medicine. Telefon za informacije: 051-963-385

Laboratorija Alfalab u opštini Kotor Varoš se nalazi na adresi: Stefana Nemanje bb., preko puta Tropic marketa Telefon za informacije: 051-941-199

– Laboratorija Alfalab u Gradišci se nalazi na adresi: Kozarskih brigada bb. Telefon za informacije: 051-453-070

_ Laboratorija Alfalab u Mrkonjić Gradu se nalazi na adresi: Sime Šolaje bb. Telefon za informacije: 050 490 208

Laboratorija je opremljena najsavremenijom laboratorijskom opremom. Sva ispitivanja se izvode na automatizovanim hematološkim, biohemijskim i imunohemijskim analizatorima koji su umreženi sa računarskim sistemom što omogućava visoku preciznost i tačnost u radu. Informacioni sistem je omogućio stvaranje baze podataka svih pacijenata.

U laboratoriji Alfalab možete uraditi hematološke, biohemijske analize, analize hormona i tumorskih markera, nivo lekova u krvi, virusološke, imunološke i alergološke analize i sva ispitivanja iz oblast mikrobiologije i patohistologije. Laboratorija obezbeđuje i usluge terenske službe, odnosno usluge uzimanja uzoraka u stanu pacijenta i dostavljanje izveštaja u elektronskoj formi.Sprovodi se kontinuirana edukacija svih zaposlenih.Poštujući zahteve lekara i pacijenata kontinuirano se uvode novi dijagnostički postupci, nove analize i ulažu se sredstva u nabavku nove, savremene laboratorijske opreme.

Standardizacija svih procedura rada, primena standardnih metoda, kvalitetna oprema koja se redovno održava i servisira, kvalitetni reagensi, referentni i kontrolni materijali, uz obezbeđenje zahtevanih uslova radne sredine, planiranje, preispitivanje, neprekidno stručno i tehnološko usavršavanje kao i primena strogo definisanih procedura za otkrivanje, definisanje i rešavanje odstupanja od njih jedini su način da se obezbede kvalitetni, brzi i korisni rezultati. a time i potvrdi neophodnost koordinisanog timskog delovanja kliničara i laboratorije za dobrobit pacijenata.

Scroll to top