alfalab-laboratorija-nova-centralna-poslovnica-naselje-malta-banja-luka

Centralna i vrhunska AlfaLab laboratorija na novoj lokaciji u Banjaluci

Nova centralna AlfaLab laboratorija otvotila je svoja vrata svim pacijentima na novoj lokaciju, u ulici Mladena Stojanovića 26c u Banjaluci.

Poslovnica se nalazi u naselju Malta, u ulici Mladena Stojanovića 26c koja će imati ulogu centralne laboratorije u kojoj je moguće izvršiti preko 2.000 laboratorijskih analiza iz oblasti imunologije, biohemije, hematologije, mikrobiologije i patohistologije.

Nova, centralna laboratorija, kao i sve ostale AlfaLab laboratorije, opremljena je najsavremenijom laboratorijskom opremom i informacionim sistemom koji  omogućava stvaranje baze podataka svih pacijenata.

“Cilj svake laboratorijske analize je da se što prije isporuči tačan laboratorijski rezultat. Sva ispitivanja će se izvoditi  na automatizovanim hematološkim, biohemijskim i imunohemijskim analizatorima koji su umreženi sa računarskim sistemom što omogućava visoku preciznost i tačnost u radu”, kazali su iz AlfaLab laboratorija.

Analiza krvi obično predstavlja prvi, a često i najvažniji korak u dijagnostici većine oboljenja. Upravo zbog toga brza i tačna dijagnoza vrlo često su ključan faktor uspješnog liječenja, pa je jako važno odabrati laboratoriju od povjerenja.

AlfaLab laboratorije vrše širok spektar laboratorijskih pretraga. Visoka stručnost, brzina, kvalitet usluge i povoljne cijene usluga glavne su odlike ove laboratorije i čine ju pouzdanim partnerom u očuvanju vašeg zdravlja.

Podsjećamo, AlfaLab laboratorija osnovana je 2014. godine, a osnovala ju je dr Sanja Kalamanda Ivanjak, spec. medicinske biohemije. Ova laboratorija je svoja vrata otvorila na novoj lokaciji, u ulici Mladena Stojanovića 26c u Banjaluci, a pored ove trenutno se nalazi na još sedam lokacija: Banja Luka – Centar, Borik, Lazarevo; Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Gradiška, Prijedor.

Radno vrijeme je radnim danima od 07 do 21h, suboton od 07:30 do 15h, nedeljom od 08 do 14h.

Kroz pružanje visokokvalitetnih usluga laboratorijskih ispitivanja, AlfaLab laboratorije su tu da doprinesu poboljšanju zdravlja građana. Cilj je, kako kažu, zadovoljstvo korisnika kroz dostupnost i kvalitet pruženih usluga.

(banjaluka.net Aldijana Mirković)

Scroll to top