sajam-grames-demi-2023-banja-luka

Bliži se 26. Međunarodni sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije, Grames-Demi 2023 – jedini specijalizovani sajam iz ovih oblasti u BiH

BANJA LUKA – Prvi zraci ovogodišnjeg sunca samo su podsjetnik da je početak nove građevinske sezone blizu, a sa njom i 26. Međunarodni sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije, Grames-Demi 2023 u Banjoj Luci, jedini specijalizovani sajam građevinarstva i elektro-mašinske u Bosni i Hercegovini sa sertifikovanim statusom međunarodnog sajma.

Ovogodišnji sajam će, od 15. do 18. marta 2023. godine okupiti brojne i značajne kompanije iz Bosne i Hercegovine i regiona pa sve do Italije, Austrije i Kine.

Generalni pokrovitelj ovogodišnjeg sajma je kompanija Wienerberger, vodeći svjetski dobavljač građevinskog materijala i infrastrukturnih rješenja koja u svom asortimanu objedinjuje Tondach crijep, Porotherm opeku, Semmelrock betonske kocke i ploče, te Pipelife cijevne sisteme.

Poseban događaj ovogodišnjeg sajma svakako je i Međunarodna konferencija „Gradimo budućnost“ o čemu će naknadno biti više riječi.

Svi privredni subjekti koji žele biti dio ovogodišnjeg sajma sve informacije, kao i prijavu mogu pronaći na linku: https://grames.blsajam.com/@/ Osigurajte svoje izložbeno mjesto na vrijeme.

Vidimo se na sajmu!

Scroll to top