atletski-klub-banja-luka-biznispromo

“Atletski klub Banja Luka” imao nastup na tri takmičenja

Juče su takmičari “Atletski kluba Banja Luka” nastupili na tri takmičenja. U Tuzli je održano ekipno prvenstvo BiH za djevojčice koje su zauzele drugo mjesto, a nastupile su u sastavu: Jovana Zebić (100m, 300m), Tea Vulić (600m), Lana Simić (1500m), Nađa Đudurović (100m pr.), Anđela Bajić (kugla, koplje), Maria Lukajić (dalj, vis) i štafeta 4x100m (Anđela Bajić, Jovana Zebić,  Maria Lukajić i Nika Popić).

U Prijedoru je održano prvenstvo RS na 10 km na stazi gdje je takmičarka Lucia Kimani osvojila zlatnu medalju. U istoj trci Teodora Čubrilović je osvojila bronzanu medalju.

Takođe, u Prijedoru je održan miting za mlađe i starije cicibane/ke gdje su takmičari “Atletski kluba Banja Luka” ostvarili odlične rezultate. U kategoriji starijih cicibana/ki zlatnu medalju je osvojila: Anja Starčević na 100m, a osvojila je i bronzu na 600m. Do bronzane medalje je došla Jelena Peričević na 100m. U ovoj kategoriji još su nastupili: Mila Gačić, Teodora Kosić, Elena Kovačević, Matea Matanović, Marko Miletić i Petar Rakonjac.

U kategoriji mlađih cicibana/ki po dvije zlatne medalje su osvojili Natalija Miljatović i Vanja Markuš koji su pobijedili u trkama na 60m i 200m. Bronzanu medalju su osvojili: Andrea Miluša na 200m i Marko Rakonjac na 60m. Za mlađe cicibane/ke još su trčali: Danica Roljić, Melita Popić, Nađa Marija Grubor, Sandić, Ana Božičković, Nikola Živković, Konstantin Rokvić, Andrija Raljić i Vuk Antonić.

Čestitamo takmičarima na odličnim rezultatima.

Scroll to top