alfalab-laboratorije-o-korona-virusu-biznispromo-kuponpopust

Korona virus pripada porodici respiratornih virusa koji mogu uzrokovati različite bolesti, od obične prehlade do teškog akutnog respiratornog sindroma. Simptomi zaraze korona virusom uključuju: povišenu tjelesnu temperaturu, kašalj i otežano disanje.

Iako je poznato šta je korona virus i da uzrokuje upalu pluća, način prenošenja još uvijek nije poznat. Sumnja se da se korona virus širi kapljičnim putem – kašljanjem, kihanjem i govorom, a period inkubacije iznosi i do 14 dana.

Prevencija je ključ svega, stručnjaci upozoravaju da bi trebali redovno prati ruke i čuvati se od korona virusa na isti način kako se čuvate i od sezonskih bolesti.

Testiranje na korona virus možete obaviti isključivo na Kliničko-univerzitetskom centru Republike Srpske i Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske.

U svim Alfalab laboratorijama možete da uradite nutritivne i inhalacione alergene i provjerite da li ste i na šta alergični.

– Alfalab centar u ulici Milana Tepica 27. kod apoteke 1. maj Telefon za informacije: (051/218-448)

– Alfalab Lazarevo u ulici Ilije Garašanina 1. u banjalučkom naselju Lazarevo, preko puta ambulante porodične medicine Telefon za informacije: 051-963-385

Laboratorija Alfalab u opštini Kotor Varoš se nalazi na adresi: Stefana Nemanje bb., preko puta Tropic marketa Telefon za informacije: 051-941-199

– Laboratorija Alfalab u Gradišci se nalazi na adresi: Kozarskih brigada bb Telefon za informacije: 051-453-070

U Alfalab laboratorijama se radi preko 2.000 različitih analiza, između ostalih, kompletna krvna slika i urin mogu se dobiti za desetak minuta, biohemijske analize, kao i hormoni štitne žlijezde gotovi su za nekoliko sati, a tumor markeri i virusi  u toku od 24 sata nakon vađenja krvi.

POPUST -15%  NA OPŠTI PAKET ZDRAVSTVENOG STANJA U ALFALAB LABORATORIJAMA MOŽETE OSTVARITI PREUZIMANJEM BESPLATNOG KUPONA OVDJE.

Scroll to top