dr-igor-djuric-stomatoloska-ambulanta-dr-djuric-biznispromo

Zahvalnost medicinskom osoblju Stomatološke ambulante «dr Đurić» Čelinac i Oralne specijalističke ambulante na Paprikovcu

Prenosimo vam u cjelosti pismo čitaoca Čelinačkih novina: Zahvalnost medicinskom osoblju
Osoblje Stomatološke ambulante «dr Đurić» Čelinac i Oralne specijalističke ambulante na Paprikovcu spasilo mi je život.

“Želim javno da se zahvalim osoblju Stomatološke ambulante «dr Đurić» Čelinac na čelu sa doktorom oralne hirurgije Igorom Đurićem i kompletnom osoblju Oralne specijalističke ambulante za maksilofacijalnu hirurgiju UKC u Banjaluci.

Naime, proteklog mjeseca imao sam ogromnih problema zbog bolesti zuba i život mi je bio u opasnosti, a bolovi nesnošljivi.

Radilo se o veoma komplikovanom oboljenju. Dr Igor Đurić prvi mi je u svojoj ambulanti ukazao prvu pomoć i uputio u bolnicu na Paprikovac.

Svih dana kojih sam liječen u pomenutoj ambulanti dr Đurić  se interesovao za moje zdravlje i ohrabrivao da će sve biti u redu. Takođe, i osoblje Oralne specijalističke ambulante na Paprikovcu danonoćno i brižno su se brinuli o meni.

Nakon terapije u bolnici na Paprikovcu, nastavio sam liječenje u ambulanti «dr Đurić».

Mogu se pohvaliti da sam izliječen.


Sve se dešavalo u jeku pandemije virusa korone pa sam i sam testiran i nalaz je bio negativan. Naglašavam da sam ja čovjek starije životne dobi i da nikome od osoblja pomenutih ambulanti nisam ni bombonu kupio.


Ja sam i ranije vjerovao i imao pouzdanja u cijeli naš zdravstveni sistem i moja iskustva su pozitivna. Ovoga puta sam se ponovo uvjerio da se radi o požrtvovanim i poštenim medicinskim radnicima koji svakodnevno spasavaju živote ljudi bez obzira na starost pacijenta, njihov društveni položaj ili materijalno stanje.

Sporadičnih propusta i neželjenih komplikacija, kao i u svakoj drugoj oblasti, vjerovatno ima, ali ja sam uvjeren da se radi o izuzecima, a ne o slabo organizovanom i korumpiranom sistemu, kako se često i neopravdano čuje. Ovo moje pismo jeste znak lične zahvalnosti zdravstvenim radnicima koji su mi spasili život, ali i podrška svim našim medicinarima koji zaslužuju mnogo veću zahvalnost našeg društva nego što ima. Nažalost, umjesto toga mnogo češće slušamo pretjerane i neobjektivne kritike na njihov račun i zato očekujem od redakcije «Čelinačkih novina» da će objaviti ovo moje pismo.

Milorad Milosavljević, Jošavka

Napomena redakcije: Naš čitalac Milorad Milosavljević je u čelinačkom kraju poznat kao vrijedan domaćin, višestruki davalac krvi i borac Odbrambeno-otadžbinskog rata prve kategorije.

Izvor: Čelinačke novine

Scroll to top