biznispromo-kabare-banja-luka-beograd

Tanja Bošković i Rade Marjanović u Banja Luci

Glumačka diva Tanja Bošković i prvak Pozorišta na Terazijama Rade Marjanović dolaze u Banja Luku sa programom “Kabare Beograd” koji će biti izveden 08.06. u velikoj sali Kulturnog centra Banski dvor sa početkom u 20 časova.

Tanja Bošković i Rade Marjanović će nam interpretirati neke od najvećih hitova Đorđa Marjanovića, Lea Martina, Novih fosila i poznate pjesme iz legendarnih filmova i serija kao što su Bolji život i Balkan ekspres.

Publika će imati priliku da čuje i stihove i priče Mome Kapora, Matije Bećkovića, Duška Radovića, Branka Ćopića – sve to uz klavirsku pratnju pijaniste Uroša Rankovića.

“Kabare Beograd” na duhovit i ironičan način govori o djetinjstvu, ljubavi, prijateljstvu i vremenu o kojem danas često govorimo sa nostalgijom.

Ovo svojevrsno muzičko – poetsko veče predstavlja iskrenu ispovjest Tanje Bošković i Radeta Marjanovića čija interpretacija donosi uzbuđenje i emotivnost jedinstvenu na ovim prostorima.

Organizator gostovanja je agencija Venturo a ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra Banski dvor, radnim danima od 10 do 17 časova i subotom od 10 do 13 časova.

Scroll to top