poslovni-susret-bonitetno-izvrsnih-kompanija-rs

Sutra u Integri poslovni susret bonitetno izvrsnih kompanija Republike Srpske

U luksuznom ugođaju Restaurant & Lounge bara Integra u Banjoj Luci, 02. 11. 2022. kompanija Dun&Bradstreet, sa partnerom Privrednom komorom Republike Srpske i suorganizatorom agencijom ITD Marketing d.o.o. na poslovnom susretu okupiće najbolje kompanije – bonitetno izvrsne, koje su nosioci razvoja privrede Republike Srpske i regije u kojoj posluju, uključujući dio konferencije Biznispromo VI u ovu aktivnost.

Privredna komora Republike Srpske obilježava 30 godina postojanja u kojima je podržavala povezivanje privrednika i unapređivala ekonomske odnose privrede regije. Stoga je sasvim logično partnerstvo u organizaciji susreta privrednika regije sa Dun & Bradstreeet-om, koji želi dati svoj doprinos na povezivanju javnog i realnog sektora. Agencija ITD Marketing, koja duži niz godina kroz spektar svojih usluga ističe poslovne vrijednosti koje se nalaze u sjenci globalnih dešavanja, priključila se susretu kao suorganizator uključujući dio konferencije Biznispromo VI u ovu aktivnost.

PRIJATELJI SUSRETA

  • EuroExpress brza pošta je nastala 2008. godine u Banjaluci. Tokom perioda rasta i razvoja poslovanja kompanija je bila fokusirana na domaći, mladi i obrazovani kadar, uz pomoć kojeg je vremenom postala lider u djelatnosti brzih pošta u Bosni i Hercegovini. Danas EuroExpress brza pošta broji 750 zaposlenih, 400 vozila u voznom parku, 30 poslovnica širom zemlje, najmodernije opremljen Call centar, te široku paletu poštanskih usluga. EuroExpress brza pošta je već godinama zaredom rangirana kao prva u djelatnosti brzih pošta, čime dokazuju da posluju u skladu sa svojim sloganom „Uvijek ispred“. Nakon 14 godina veoma uspješnog poslovanja nastavljaju sa razvojem inovativnih i efikasnih procesa, uvode tehnološke novitete, unapređuju korisničku podršku, kao i ostale segmente poslovanja s ciljem da svojim korisnicima pruže niz novih mogućnosti i usluga i unaprijede korištenje istih.
  • ProCredit Bank je razvojno orijentisana komercijalna banka koja pruža cjelokupnu uslugu najvišeg kvaliteta malim i srednjim poduzećima, jer smo uvjereni da ovaj sektor doprinosi otvaranju novih radnih mjesta i daje ključni doprinos privrednim granama u kojima poslujemo, te pojedincima koji planiraju štediti i orijentisani su na digitalne kanale rada s bankom. U svom poslovanju držimo se temeljnih načela: njegujemo transparentnu komunikaciju s klijentima, nastojimo minimalizirati svoj uticaj na okoliš, pružamo usluge zasnovane na razumijevanju situacije svakog klijenta pojedinačno, ali i na temeljitoj finansijskoj analizi. Nudeći razumljivu i pristupačnu štednju, usluge digitalnog bankarstva te ulažući u finansijsku edukaciju, cilj nam je promovisati kulturu štednje i finansijske odgovornosti koja može pridonijeti većoj stabilnosti i sigurnosti stanovništva kako kod poduzetnika tako i kod pojedinaca. Naši dioničari očekuju dugoročno održiv povrat ulaganja, umjesto kratkoročnog povećanja dobiti. Značajna sredstva ulažemo u obuku i razvoj naših zaposlenika, kako bismo stvorili ugodnu i učinkovitu radnu atmosferu, a svojim klijentima pružili prijateljsku i profesionalnu uslugu.
  • Vinski podrum Anđelić više od jednog vijeka, trebinjska porodica Anđelić bavi se uzgojem vinove loze i preradom grožđa a stogodišnje porodično iskustvo, uz svu posvećenost i predanost duboko je ugrađeno u temelje moderne vinarije Anđelić. U stvaranju njihovih vina i danas učestvuju isključivo članovi porodice koji svojim stalnim usavršavanjem i nadasve ljubavlju postižu visok kvalitet svih vina.
    Vinski podrum Anđelić svoju proizvodnju širi i povećava iz godine u godinu. U ovom podrumu nastaje šest vrsta vina, koja se rade prema standardima HACCP I ISO 9001, te su višestruko nagrađivana čak i prema izboru DECANTER WORLD WINE AWARDS. Odnedavno je naša vinarija postala suvlasnik trebinjskog „Agrokopa“.
    Izabrali smo vina podruma Anđelić za susretu u Banjaluci jer su njihova vina “gutljaj koji otvara sva vrata…”.
Scroll to top