biznispromo-sfera-2023-klimatizacija-grijaje-hladjenje

”Sfera 2023: Klimatizacija, ventilacija i grijanje” polovinom marta u Sarajevu

”Sfera 2023: Klimatizacija, ventilacija i grijanje” naziv je konferencije koja će se održati 21. i 22.3.2023. u Sarajevu, Hotel Hills. Govorit će se o KGH sistemima, energetski učinkovitim rješenjima za sisteme grijanja, ventilacije i klimatizacije, te obnovljivim izvorima energije. Konferencija se organizuje u saradnji sa Mašinskim fakultetom Sarajevo, Elektrotehničkim fakultetom Tuzla, Privrednom komorom FBiH, Inženjerskom komorom FBiH, te Inženjerskom komorom Crne Gore.

Konferencija se sastoji iz dva dijela, sajamskog i naučnog. Sponzori i partneri konferencije su tržišni lideri kada su u pitanju KGH sistemi, te će putem prezentacija i izložbenih štandova ukazati na novitete i sisteme koji doprinose razvoju sektora KGH sistema u građevinarstvu. Izlagače pogledajte na linku https://2023kgh.sfera.ba/

U naučnom dijelu će govoriti 26 regionalnih stručnjaka, a program pogledajte na linku https://2023kgh.sfera.ba/program/

Ulaz je besplatan, a prijaviti se možete putem linka https://2023kgh.sfera.ba/online-registracija/

Cilj organizatora osim konferencijskog i edukativnog dijela je i osigurati učesnicima kvalitetan ambijent za održavanje poslovnih sastanaka i prezentacija, a sve u cilju unapređenja poslova.

Scroll to top