sajam-delta

Posjetite ”Home & Garden Interior Design” ove subote u Delta Planet Banja Luka

16.3.2024. godine bit će održan sajam Home & Garden Interior Design u Delta Planet centru u Banja Luci. Sajam je besplatan za sve posjetioce, a namijenjen je stručnjacima, profesionalcima i svim zaljubljenicima u uređenje enterijera i eksterijera. Sve što vam je potrebno za opremanje i uređenje doma, vrta, vikendica, ugostiteljskih i turističkih objekata, poslovnih prostora naći ćete na sajmu, u periodu od 09:00 do 21:00. Sajamski popusti, preporuke, savjeti, idete, druženje samo su dio onoga što vas očekuje, stoga ne propustite ovaj jedinstven koncept događaja. Svi ste dobrodošli.

Izlagači na sajmu su kompanije lideri u opremanju enterijera i eksterijera, a predstavit će vam se sa odličnom ponudom, a izlagače pogledajte na linku https://home.sfera.ba/sajam-home-2024/

Pored sajma, na prvom spratu u kino dvorani centra održat će se i konferencija Home & Garden Interior Design koja je namijenjena stručnjacima, profesionalcima, dizajnerima enterijera i eksterijera, te arhitektima. Ugostit će poznate predavače koji će svojim prezentacijama i predavanjima predstaviti sve aktuelnosti i inovacije, trikove, trendove i novosti iz svijeta uređenja doma, enterijera i eksterijera. Očekuju vas zanimljiva i inovativna predavanja, druženje i dobra zabava.

Suzana Nikić, dizajnerica enterijera, Studio za dizajn enterijera ”Home Like Yours” Švicarska prva će održati predavanje, a pored nje govorit će i Alisa Osmanagić, mr.arh. Studio Alisa Design, Crna Gora, te Jelena Barać, dipl.ing.arh. iz BiH, kao i Zerina Islamović, dizajnerica enterijera, Zinger Studio, kao i ostali brojni stručnjaci iz svijeta uređenja enterijera i eksterijera.

Ulaz na konferenciju je besplatan, a prijava je obavezna putem linka https://form.jotform.com/233412020866044

Sve informacije o događaju potražite na linku: https://home.sfera.ba/home-festival/

Vidimo se 16.3.2024. u Delta Planet Banja Luka u periodu od 09:00 – 21:00.

ITD Marketing d.o.o. je MEDIJSKI SPONZOR

Scroll to top