domenico-loia-hGV2TfOh0ns-unsplash

Izrada web sajta Banja Luka (cijena i uslovi)

Čini se da je konkurencija na tržištu sve oštrija i jača. Bilo da se bavite prodajom nekretnina, rent a car uslugama, prodajom mobilnih telefona, poljoprivredom, transportom, zdravstvom, ili nekom drugom djelatnošću, moderna, prilagodljiva i dobro pozicionirana web stranica je ključni faktor.

Ako već neko vrijeme razmišljate o tome da angažujete profesionalan tim za izradu web stranice a ne znate koliko Vam novca treba i koliko ćete potrošiti na izradu web stranice predlažemo da nastavite sa čitanjem ovog članka. Istina je samo jedna. Cijena izrade web stranice zavisi od toga kakva web stranica je potrebna Vašem poslovanju i koliki je Vaš budžet. Da li je ograničen ili prilagodljiv? Vjerujemo da Vam web stranica ne treba za ukras već kao alat koji će Vam služiti za bolje poslovanje a Vašim klijentima za bolje informisanje o proizvodima i uslugama koje nudite.

E sad, mi imamo jedno važno pitanje za Vas. Da li ste čuli za web sajt od pet stranica?

Pa, hajde da malo “porazgovaramo“!

Web sajt sa pet stranica (primjer: početna, o nama, blog, galerija, kontakt) je na našem tržištu neki standarad i najprikladniji web sajt za male biznise. Informisaćemo Vas još malo prije nego što zatražite ponudu. Izraz „web sajt od pet stranica“ postoji dugo, a predstavlja web sajt sa “pet” bitnih ili najbitnijih stranica koje su potrebne jednoj maloj firmi u poslovanju. Danas kada tehnoligija svakim danom napreduje standard nije samo “pet stranica” već dinamičan i funkcionalan web, e-trgovina, popratna mobilna aplikacija i još mnogo toga, od čega zavisi i cijena paketa ili izrade web sajta.

Znači, kada pitamo koliko košta izrada web sajta trebamo znati da je pitanje složeno i zahtijeva detaljan odgovor. U ovom članku ćemo sagledati pristup u izradi i naglasiti faktore za konačnu cijenu. Imajte na umu da je Vaša web stranica centar Vašeg online poslovanja, isto kao što je i Vaša fizička lokacija. Iskustvo klijenta treba da Vam je jednako važno kada potencijalni klijent / kupac uđe na Vaš sajt kao kad fizički uđe u Vašu radnju. Ostaviće isti utisak o Vama i Vašem poslovanju.

Web sajt sa pet stranica je idealn za male firme jer nudi pristupačne troškove. To je jasna informativna stranica za optimalno korisničko iskustvo ali je potpuni kontrast od naprednijih web sajtova sa velikim brojem stranica i podstranica, dodatnim elementima, web shopom, prijavom članova, itd.

Za sve opcije neophodno je procijeniti obim posla i potrebno vrijeme za izradu od čega zavisi cijena. Ako znate šta želite ili šta Vam je potrebno vrlo lako se dolazi do konačne cijene. U cijenu mogu biti uključeni i dodatni troškovi dodataka, alata, usluge UX dizajna, itd, u zavisnosti šta želite.

Cijena izrade web sajta od pet stranica takođe može varirati u zavisnosti od funkcionalnosti i dizajna. Kao i u svemu, koliko para toliko muzike ali okvirno Vas to može koštati oko 1000KM na više ako želite potpuno prilagođenu web stranicu čije „prilagođavanje“ može ići od jednostavnijeg do složenog web dizajna i funkcionalnosti web sajta. Od vitalnog je značaja da pronađete pouzdanu firmu / agenciju koja izrađuje dobre web sajtove. Možete zatražiti ponude od više pouzdanih firmi i uporediti cijene a možete skratiti put da ne gubite vrijeme i odmah kontaktirati veoma pouzdanu agenciju klikom na link – OVDJE.

Scroll to top