Finansiranje-marketinga-i-digitalizacije-malih-i-srednjih-preduzeća-u-BiH-–-dobijate-finansijski-plan-i-kompletnu-uslugu-digitalnog-marketinga-(plaćanje-na-rate)

Finansiranje marketinga i digitalizacije malih i srednjih preduzeća u BiH – dobijate finansijski plan i kompletnu uslugu digitalnog marketinga (plaćanje na rate)

Finansiranje marketinga i digitalizacije malih i srednjih preduzeća u BiH – dobijate finansijski plan i kompletnu uslugu digitalnog marketinga (plaćanje na rate)

Operativni ili uslužni lizing je primjenjiv oblik finansiranja digitalnog marketinga i digitalizacije kako bi preduzeća mogla ići u korak sa sve sve zahtjevnijim tržištem i pratila konstantne promjene na tržištu. Agencija za digitalni marketing, razvoj online poslovanja i edukaciju ITD Marketing d.o.o. Banja Luka razvila je strategiju te može pristupiti izradi finansijskog plana za sva zainteresovana preduzeća koji će uveliko olakšati digitalizaciju MSP BiH (zainteresovanih malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini).

Ovakav oblik finansiranja (operativi/uslužni lizing) se primjenjuje u svijetu, u razvijenim tržišnim privredama, sa osnovnim ciljem da se stimulišu i generišu poluge razvoja privrede. Na ovaj način mala i srednja preduzeća će ubrzati „cirkulaciju“ poslovanja i obim poslova.

Za potpunije razumijevanje načina finansiranja operativnog/uslužnog lizinga marketinga i digitalizacije pročitajte navedenom primjeru:

#1. Davaoc operativnog/uslužnog lizinga (marketinga i digitalizacije) je ITD Marketing d.o.o. Banja Luka, agencija za digitalni marketing, razvoj online poslovanja i edukaciju, koji se potpsivanjem ugovora sa zainteresovanim firmama obavezuje da izvrši pružanje Full-Scale usluga izrade, održavanja, servisiranja predmeta ugovora tj. usluga koje firme odaberu za poboljšanje poslovanja.

Usluge mogu biti (zakup hostinga, kupovina domene, kupovina teme, izrada web sajta, izrada web shopa, SEO, marketing na društvenim mrežama, izrada prezentacija na portalima, promocija putem PR članaka, bannera, Google Ads, e-mail marketing, izrada logotipa i knjige stanarda, upravljanje reputacijom, brendiranje, foto, video, grafički dizajn, dizajn i štampa promo materijala, promocija popusta, akcija, nagradnih igara, edukacija zaposlenih itd…

Finansiranjem marketinga i digitalizacije preduzeća kroz formu ITD Marketing-a d.o.o. preduzeća neće ulagati sav novac odjednom kako bi obezbijedili čvrste digitalne temelje već će investirati u ratama, po dogovoru, uz svoje redovno poslovanje na osnovu finansijskih mogućnosti. Uz podršku pružanja znanja i uloženog vremena mjesečne rate će otplaćivati iz prihoda koje će ostvarivati pruženim marketinškim uslugama. Rate su fiksne, po dogovoru i u okvirima finansijskih mogućnosti za jasniju kalkulaciju troškova, znajući koliko je to važno za svako preduzeće. Po želji i zahtjevu moguće je minimalno učešće od 10 ili 20%.

PREDNOSTI: Očuvanje i ušteda kapitala, bez plaćanja avansa, poboljšanje likvidnosti i prihoda, eliminacija zastarjelih oblik poslovanja, definisane fiksne rate bez kamata i naknada, inovativan način poslovanja sa tendencijom rasta, obezbijeđeno maksimalno povjerenje i sigurnost, dodatni nefinansijski bonusi promocije, digitalni napredak, itd…

Povećajte konkurentsku sposobnost i efikasnost poslovanja!

Zahtjev za besplatne konsultacije za odobravanje operativnog lizinga finansiranja marketinga i digitalizacije preduzeća možete poslati putem maila marketing@itdmarketing.com , popunjavanjem kontakt foreme OVDJE ili pozivom na broj telefona +387 065 657 444

Scroll to top