elsaticni-dekorativni-plafoni-metatron-bih-biznispromo

Elastični dekorativni plafoni – novo u BiH- garancija 35. godina

Elastični dekorativni plafoni u svijetu se već koriste duži niz godina, dok su našim prostorima novina. Atraktivni su, inovativni, sačinjeni su od PVC-a i  karbonskih vlakana, a njihov sastav im daje mogućnost garancije do 35. godina. Mogućnost dekorisanja je neograničena.

Elastični plafoni su vrlo čvrsta kombinacija  PVC folije sa karbonskim vlaknima, zapravo su neuništivi. Specijalanim postupkom se navlače na prethodno pripremljenu konstrukciju po mjeri kupca, odnosno na aluminijumski ram koji se postavlja na plafon. Plafon ili dio gdje se planira montaža može biti bilo kakve podloge. Dobija se savršeno ravna plafonska površina, sa efektima koje daju lampice i led sijalice. Plafone je moguće raditi u više nivoa, sa duplom slikom koja se mijenja pri paljenju i gašenju svjetla ili sa 3D efektom.

Elastični dekorativni plafoni se veoma brzo postavljaju, bez bilo kakvih “prljavih” radova. Sakrivaju sve neravnine plafona ili instalacije.

Metatron d.o.o. je generalni distributer u uvoznik za Bosnu i Hercegovinu. U ponudi je čitav spektar boja do 180 koja su za sve prostorije, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, atraktivne poslovne prostore ili druge javne objekte.

Metatron d.o.o. se bavi prodajom i montažom elastičnih plafona uz neograničene mogućnosti po želji kupca. Moguće je uraditi fotografiju ili 3D formu po specijalnoj narudžbi.

Elastični plafoni su ekološki čisti, dobri su termo i zvučni izolatori. Montirana membrana odvaja sloj vazduha i pravi vazdušno jastuče. Taj dio daje toplotnu i zvučnu izolaciju prostoriji.

U slučaju poplave gornje etaže, elastični plafon se rasteže i prihvata do 1,5 tonu vode bez posljedica.

Održavanje plafona je veoma jednostavno, elastični plafoni se brišu najobičnijim sredstvom za staklo, čime se lako uklanja prašina.

Montaža traje jedan dan bez prljanja ili pomjeranja namještaja, zidova i podova. Metatron d.o.o možete kontaktirati na telefon +387 65 663 333 ili na Facebook stranicu OVDJE.


Scroll to top