bisnode-podrska-privredi-bosne-i-hercegovine-biznispromo

BISNODE PODRŠKA PRIVREDI BOSNE I HERCEGOVINE

Uloga Bisnodea je, više nego ikad prije, biti istinski partner u neočekivanoj situaciji u kojoj su se kompanije i uopše ekonomija zemlje trenutno našle. U vrijeme neizvjesnosti na domaćem i inostranom tržištu, želimo omogućiti poslovnoj zajednici u Bosni i Hercegovini, da u ovim nesigurim vremenima, kada je to još važnije za opstanak poslovanja, svakodnevne odluke donosi na osnovu sigurnih i kvalitetnih podataka.

Ponosni smo što, kao najveća evropska analitičko-bonitetna kuća, podržavamo privredu na svim tržištima na kojima poslujemo, sa Bisnode rješenjima za lokalno, regionalno i globalno poslovanje, koja će omogućiti kompanijama da ublaže posljedice krize i budu spreme na da lakše uspostaviti redovan procesa rada, kad za to dođe vrijeme

  • MOBILNO RJEŠENJE BISNODE MOBILE – ZA PRAĆENJE REGIONALNOG TRŽIŠTA

Bisnode je svim kompanijama u Bosni i Hercegovini omogućio besplatan pristup mobilnom rješenju Bisnode Mobile, aplikaciji koja je vrlo jednostavna za korištenje, a koja nudi uvid u rad kompanija regije – Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Unesite solidarnost.bisnode.ba  u svoj mobilni telefon, ili kliknite na navedeni link, ispunite sva polja i dobit ćete besplatan pristup informacijama o regionalnom poslovanju.

VIŠE INFORMACIJA NA: https://www.bisnode.ba/o-bisnodeu/o-nama/novosti/bisnode-solidarnost/

  • BISNODE SOS ASSISTANCE – PRAVOVREMENE INFORMACIJE OD VITALNOG ZNAČAJA ZA OPSTANAK VAŠEG POSLOVANJA

Bisnode podržava procese prilagodbe koje su potrebne u ovom trenutku bh. kompanijama i cijeloj bh. privredi, za kreiranje novih koncepta rada koje zahtjeva trenutna situacija. Bisnode SOS Assistance Vam pruža brze i jasne odgovore o stanju poslovanja vaših postojećih poslovnih partnera i pomaže pri pronalasku novih.

Ispunite upitnik na linku ispod teksta i BISNODE SOS Assistance će Vam u najbržem mogućem roku dati potrebne informacije koje mogu biti od vitalnog značaja za opstanak Vaše kompanije u ovom trenutku.

LINK ZA UPITNIK: https://forms.gle/EgcdUJa3LxRLqeSh9

Pratite našu fb stranicu, na kojoj ćemo redovno objavljivati novosti, informacije o tome kako će Corona uticati na naše poslovanje, prikupljati i dijeliti najbolje prakse, i tražiti nove ideje. Na raspolaganju smo za na info.ba@bisnode.com ili možete kontaktirati kolege s kojima ste do sada bili u kontaktu.

Scroll to top