open-business-forum-bih-1-bisnode-biznispromo

Bisnode BH partner Open Business Foruma BiH No.1

Bisnode BH je jedan od partnera agenciji E-Ventexpo, u organizaciji događaja “na otvorenom” pod nazivom “Open Business Forum BiH No. 1”, koji će se održati u u srijedu 23. 09. U Golf Klubu Krivaja (Forest Creek) u Kamenici kod Zavidovića.

Forum će imati 4 panel diskusije na kojima će se govoriti o uticaju Covid 19 na privredu BiH sa posebnim osvrtom na određene djelatnosti, o strategijama razvoja turizma, turističkim potencijalima i investicijama u ovoj oblasti, i investiranju dijaspore i stranih investitora u BiH te značaju certificiranja i brendiranja posebno u kriznim vremenima. U Razgovoru s povodom govoriće se o dobrim praksama u lokalnom ekonomskom razvoju – konkurentnosti, inovativnosti i digitalizaciji a Forum će voditi Dženita Zirdum.

Uvodničari i panelisti su predstavnici uspješnih bh. kompanija i institucija iz razičitih oblasti i grana djelatnosti, koji će podijeliti svoja viđenja trenutne privredne situacije i iskustva pozitivnih praksi.

Ovo je i prilika da Bisnode uruči bonitetno izvrsnim kompanijama, pokretačima i najznačajnijim akterima razvoja privrede regije u kojoj posluju, certifikat bonitetne izvrsnosti, međunarodno priznatu potvrdu njihovog dugogodišnjeg sistemskog i kvalitetnog rada, koji ih svrstava u sam vrh domaće privrede, istovremeno ih stavljajući u ravnopravan položaj sa kompanijama iz EU.

Druženje nakon oficijelnog dijela u ugodnom ambijentu Golf Kluba, uljepšat će kompanija Masa sa svojom izuzetnom ponudom koktela i pića, koji se služe i na evropskim dvorovima i kao protokolarna pića evropske diplomacije.

Više o “Open Business Forum BiH No. 1”, panelistima i sadržaju Foruma možete vidjeti na linku: https://www.bisnode.ba/znanja/dogadaji/poslovni-susreti-bonitetno-izvrsnih-kompanija/bisnode-bh-partner-na-open-business-forum-bih-no.1—susreti-poduzetnika-i-menadera-bih/

Scroll to top