alfalab-laboratorije-test-antitijela-covid-19-korona-virus-itd-marketing-biznispromo-i-gradski-magazin

Alfalab Laboratorije: Antigen test na Covid-19

Antigen test na Covid-19 možete uraditi u Alfalab laboratorijama.

SARS-CoV-2 antigen je protein koronavirusa, koji čini 90% ukupnih proteina koje proizvodi virus u toku svog razmnožavanja, na sluzokoži disajnih organa.

Ovi testovi su napravljeni tako da direktno detektuju upravo proteine virusa, koji se nalaze na sluzokoži disajnih organa.

Test se izvodi iz brisa nazofarinksa, koji se nakon uzimanja postavlja u aparat u kome se vrši analiza.

Ovaj test je najpouzdaniji kod pacijenata sa visokim virusnim opterećenjem, što je obično 1-3 dana prije pojave prvih simptoma bolesti, kao i u toku prvih 5-7 dana oboljenja.

Kod pacijenata koji se jave nakon 5 – 7 dana od pojave simptoma, veća je vjerovatnoća da se dobiju lažno negativni rezultati.

Alfalab poslovnice, njihova lokacija i kontakt za informacije:

– Alfalab Banja Luka (centar) u ulici Milana Tepica 27. kod apoteke 1. maj. Telefon za informacije: 051/218-448

– Alfalab Banja Luka u ulici Ilije Garašanina 1. u banjalučkom naselju Lazarevo, preko puta ambulante porodične medicine. Telefon za informacije: 051-963-385

– Alfalab Banja Luka (naselje Borik) Gundulićeva ulica broj 25. Telefon za informacije 051/ 265 460

Laboratorija Alfalab u opštini Kotor Varoš se nalazi na adresi: Stefana Nemanje bb., preko puta Tropic marketa Telefon za informacije: 051-941-199

– Laboratorija Alfalab u Gradišci se nalazi na adresi: Kozarskih brigada bb. Telefon za informacije: 051-453-070

_ Laboratorija Alfalab u Mrkonjić Gradu se nalazi na adresi: Sime Šolaje bb. Telefon za informacije: 050 490 208

U Alfalab laboratorijama se radi preko 2.000 različitih analiza, između ostalih, kompletna krvna slika i urin mogu se dobiti za desetak minuta, biohemijske analize, kao i hormoni štitne žlijezde gotovi su za nekoliko sati, a tumor markeri i virusi  u toku od 24 sata nakon vađenja krvi.

POPUST -15%  NA OPŠTI PAKET ZDRAVSTVENOG STANJA U ALFALAB LABORATORIJAMA MOŽETE OSTVARITI PREUZIMANJEM BESPLATNOG KUPONA OVDJE.

Scroll to top