izazovi-za-vrijeme-poslovanja-u-doba-korona-virusa-online-konferencija-biznispromo-medjunarodna-mreza-zena

POZIV preduzetnicama da se prijave: Izazovi žena u poduzetništvu za vrijeme krize

Ovogodišnja konferencija u organizaciji Međunarodne mreže žena iz Hrvatske održaće se 14. oktobra s početkom u 10 sati, a posvećena je izazovima sa kojima su se žene suočile za vrijeme krize uzrokovane koronavirusom te razdoblju nakon krize.

Pozivamo sve preduzetnice da se prijave na online konferenciju Međunarodne mreže žena koja će se održati 14. oktobra 2020. sa početkom u 10 sati preko aplikacije ZOOM.

Ovogodišnja konferencija – Izazovi žena u poslovanju za vrijeme krize održće se online s obzirom na trenutnu situaciju vezanu za COVID 19.

S obzirom da je konferencija regionalnog karaktera te će na njoj učestvovati žene iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore kako bi podijelile svoja iskustva u poslovanju u uslovima krize, online konferencija je jedino moguće rješenje.

Teme ove konferencije su iskustva žena u regiji, prednosti i nedostaci rada od kuće, izazovi s kojima se žene susreću i šta se može učiniti da se ta situacija popravi, što moramo mijenjati i odakle trebamo krenuti, kakve su nam opcije i kakva nas budućnost čeka.

Da li je 2020. godina prelomna godina i trebamo li restartovati sebe i ekonomiju, vrijednosti, razmišljanja i krenuti u nekom drugom smjeru? Kakva nas budućnost čeka?

Konferencija je besplatna uz prethodnu prijavu na mreza@mrezazena.com a više o njoj možete pronaći na mrežnim stranicama mrezazena.com.

Jer…

Zajedno činimo razliku!

Scroll to top