biznispromo-atletski-klub-banja-luka

Održano prvenstvo RS za seniore/ke i starije pionire/ke u atletici

Odlični nastupi takmičara “Atletskog kluba Banja Luka” na prvenstvu RS za seniore/ke i starije pionire/ke održanom na Sokocu.

Kod seniora zlatnu medalju je osvojio Milan Garić na 100m, a dodao je i srebro u skoku u dalj.

Srebrene medalje su osvojili: Stefan Stanković u skoku s motkom, Dejan Grabovica na 400m i muška štafeta 4x100m u sastavu: Krisijan Roljić, Nikola Kutić, Dejan Grabovica i Milan Garić.

Bronzu je osvojio Nikola Kutić na 800m.

Pioniri “Atletskog kluba Banja Luka” su bili takođe vrlo uspješni.

Zlatne medalje su osvojili: Gavrilo Majstorović na 100m i 300m, a sa zlatnom medaljom u štafeti je najuspješniji takmičar ovog prvenstva.

Takođe zlanu medalju su još osvojil: Teodora Mišić u skoku u vis, Nikola Bunčić na 1500m, Elena Miljatović na 100m, a osvojila je i bronzu na 300m i muška štafeta 4x100m u sastavu: Marko Šarenac, Vladimir Radmanović, Marko Jotanović i Gavrilo Majstorović.

Srebrenu medalju su osvojili: Maria Lukajić skok u dalj, Marko Jotanović na 800m i ženska štafeta 4x100m u sastavu: Maria Lukajić, Anja Starčević, Nađa Đudurović i Elena Miljatović.

Bronzu je osvojio Marko Šarenac na 100m.

Na takmičenju su još nastupili: Nađa Đudurović (100m, 300m), Anja Starčević (100m, 300m), Tatjana Đekić (dalj) i Vladimir Radmanović.

Čestitamo takmičarima na odličnim rezultatima.

Scroll to top