kraj-vikenda-premijerno-u-jazavcu-biznispromo-kuponpopust

“Kraj vikenda” premijerno u Pozorištu Jazavac

Predstava “Kraj vikenda” premijerno u Pozorištu Jazavac Banja Luka (Pozorišna sala Obilićevo) 21.marta u 20 časova.
Predstava je urađena po istoimenom tekstu Mome Kapora u čast 10 godina od smrti velikog slikara i pisca.
Naslovne uloge igraju Ljiljana Blagojević i Rade Marjanović a svoju prvu profesionalnu režiju potpisuje glumica Katarina Žutić.

Ljiljana Blagojević jedna je od najboljih srpskih glumica današnjice sa više od 100 pozorišnih i filmskih uloga.(“Boško Buha”, “Sjećaš li se Doli Bel”, “Doktorka na selu”, “Lager Niš”, “Miris kiše na Balkanu”, “Budva na pjenu od mora”…)
O glumačkom talentu Ljiljane Blagojević najbolje svjedoče brojne nagrade i priznanja koja je osvojila.Među njima su : Zlatna mimoza, Nagrada Joakim Vujić, Zlatna arena, Zlatna maslina, Zlatna klapa, Nagrada Žanka Stokić, Nagrada Bora Stanković i mnoge druge.
Rade Marjanović je prvak Pozorišta na Terazijama. U svojoj dosadašnjoj karijeri ostvario je više od 30 pozorišnih uloga a na malim ekranima je stekao popularnost glumeći u serijama “Bolji život“, “Stižu dolari“, “Metla bez drške“, “Junaci našeg doba”….
“Kraj vikenda” je priča o jednom običnom paru i jednoj nedeljnoj noći , u kojoj poslije večere sa prijateljima, svode svoje “životne” račune na ironičan i duhovit način na koji je samo Momo Kapor umio da se izrazi.
Predstava “Kraj vikenda” je proglašena za kulturni projekat od posebnog značaja i podržana je od strane Grada Beograda, a generalni sponzor predstave je kompanija

Elta – Kabel.

Dan poslije, 22.marta, “Kraj vikenda” će biti izvedena u Pozorištu Prijedor.
Organizatori gostovanja su Agencija Venturo Banja Luka i Pozorište Jazavac.
Karte u prodaji u Pozorištu Jazavac.

Scroll to top