zeljko-dubravac-razgovarao-sa-gradjanima-lanista-celinac-biznispromo

Odbornik SO Čelinac Željko Dubravac sa saradnicima je u nedelju 23.02.2020. godine razgovarao je sa stanovnicima naseljenog mjesta Laništa o aktulenim životnim problemima i potrebama, te planovima za poboljšanje uslova življenja u ovom naselju.

Svaki izabrani zvaničnik, svako ko radi javni posao dužan je da sa posebnom pažnjom i razumijevanjem pristupa vašim inicijativama, predlozima i zahtjevima imajući u vidu populaciju stanovnštva koja je u vihoru prethodnog rata prisilno napustila svoju imovinu, svoja vjekovna ognjišta i mjesta prebivališta istakao je Dubravac.

Istaknuti problemi su vezani za poboljšanje snabdijevanja vodom viših dijelova naseljenog mjesta, regulacije vodotoka i mosta kao uskog grla koji pričinjavaju velike probleme, odlaganja otpada u riječno korito, izgradnja ulične rasvjete, te kvalitetnijeg rješavanja sabiranja i odvoza smeća.

Nažalost mi u u ovom vrmenu još uvijek pričamo o infrastrukturnim problemiam i potrebama umjesto da nam fokus rada i djelovanja bude isključivo vezan za zapošljavanje, bolji standard i razvoj.
Moj politički stav i životno opredeljenje je potpuno jasno, nema trgovine sa ljudskim dostojanstvom i slobodama, naša obaveza, obaveza svih izabranih na javnim funkcijama je da rade najbolje što mogu a vaše pravo, pravo svakog čovjeka je pravo na slobodno mišljenje, stav i izbor, zaključio je Dubravac, istakavši da će svi izneseni problemi biti inicirani na rješavanje kod nadležnih javnih službi i organa vlasti.

Scroll to top