APARTMANI I SOBE TAUNUS

Na atraktivnoj lokaciji u blizini mosta Patre (Gradski most), na samo 5 minuta od centra grada, nalaze se apartmani i sobe “Taunus” koje nude prenoćišta za svačiji ukus i džep. U neposrednoj blizini naših apartmana nalazi se tvrđava Kastel, veliki market i dragstor, mnogobrojni kafići i restorani, kao i prelijepa obala rijeke Vrbas.

O NAMA

Banjaluka je dobila novo najudobnije mjesto za svakog ko poželi spustiti svoje kofere i uživati u ljepotama našeg grada. Nije važno da li ste u dužoj ili kraćoj posjeti, vesela i radna ekipa apartmana i soba “Taunus” tu je da vas ugostiti u svako doba dana i noći. Samo nekoliko trenutaka od centra grada i gradske gužve, nalazi se novo omiljeno prenoćište i što je najvažnije vaš miran san.

SMJEŠTAJNI KAPACITETI

Na atraktivnoj lokaciji u blizini mosta Patre (Gradski most), na samo 5 minuta od centra grada, hostel - apartmani i sobe “Taunus” nude prenoćište za svačiji ukus i džep:

  • 2 apartmana koji su opremljeni francuskim ležajem, balkonom, kuhinjom, trpezarijom sa TV-om, te zasebnim wc-om + mogućnos dodavanja većeg broja kreveta i ležaja po željama i potrebama posjetioca.
  • 2 dvokrevetne sobe
  • 2 jednokrevetne sobe

Pored opremljenih apartmana i soba, tu su i tri besplatna parking mjesta u sklopu hostela “Taunus” za sve one koji imaju vlastiti prevoz.  Kako bi ugođaj bio potpun, tu je i besplatan WI-FI za sve goste.

KONTAKT

Adresa

Brace Potkonjaka br 15
78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina

 

kupon popust

GALERIJA SLIKA |

REZERVACIJE SMJEŠTAJA

Našim korisnicima smo uvijek na usluzi. Popunite booking formu, provjerićemo dostupnost željenog smještaja i kontaktirati vas u najkraćem mogućem vremenu.

APARTMANI I SOBE TAUNUS