ambasador-bih-u-sed-eu-bojan-vujic-posjetio-bemu-marinko-umicevic-i-melanija-tramp-biznispromo

Ambasador BiH u SAD-u Bojan Vujić posjetio BEMU

Tvornicu obuće Bema u Banjaluci je danas posjetio ambasador Bosne i Hercegovine u Sjedinjenim Američkim Državama, gospodin Bojan Vujić.

Direktor Umičević se upoznao sa ambasadorom Vujićem, te su ovom prilikom razgovarali o poslovnim prilikama i okolnostima, obzirom da je Bema nekada radila i za američko tržište.  Vujić je ideju poklona za Prvu damu SAD-a ispratio od samog početka, te je pozdravio ovakav gest iz Banjaluke, a pomogao je u samoj realizaciji kako bi poklon stigao na adresu.

Umičević je izjavio da je prijatno iznenađen, te ima samo riječi pohvale za Vujićev posao koji predano i posvećeno obavlja u Americi. „Ambasador BiH u SAD-u se svojski trudi da omogući privredne aktivnosti kao i prezentaciju Republike Srpske i Bosne i Hercegovine na način kako dolikuje u Vašingtonu“ – izjavio je Umičević. Dodao je da je Vujić pravi primjer kako izgleda kada se mladom i perspektivnom pojedincu da prostor za razvoj i usavršavanje, a da se na taj način dobija kvalitetan kadar i šalje najbolja slika naše države. Tokom posjete razgovaralo se i o izbora kojima slijede u SAD-u i u BiH.

Nakon ovog razgovora, konstatovano je da će se saradnja na različitim poljima između Umičevića i Vujića nastaviti, a iz Beme se zahvaljuju Vujiću na posjeti.

Scroll to top