ZAŠTO BIZNISPROMO

BIZNISPROMO|KUPONPOPUST donosi brza i efikasna rješenja za povećanje prodaje na jedinstven način, idealne marketinške prilike za firme a korisnicima brzo i lako preuzimanje kupona sa popustima i povoljniju kupovinu. BIZNISPROMO|KUPONPOPUST predvodi digitalnu poslovnu web komunikaciju i teži da napravi brzu i pouzdanu vezu između ponuđača i potrošača kako u regiji tako i šire. Jednostavno, firme - naši Partneri će brzo i lako dolaziti do novih korisnika, a korisnici do svježih i pravovremenih informacija sa ponudama i pogodnostima. Biznispromo je niz godina uz svoje partnere kako online tako i kroz poznate poslovne konferencije koje organizuje. Klikom na "PRIJAVI KOMPANIJU" proizvodi i usluge vaše firme mogu biti dostupni korisnicima u roku od 24 sata.

PONOSNI PARTNERI

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo naše ponosne partnere. Vjerni partneri prepoznaju prave vrijednosti. Profesionalan odnos prema poslu, kvalitet usluga i proizvoda te briga za svakog korisnika je jedino o čemu treba voditi računa. Sa zadovoljstvom ponudu naših partnera prenosimo našim stanovnicima kako bismo pozitivno uticali na našu privredu a samim tim olakšali i poboljšali kvalitet života. Na taj način su potrebe i zahtjevi u jednakoj mjeri zadovoljeni.

NAJNOVIJE VIJESTI

Najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine i regije. Kroz najnovije vijesti korisnici dolaze do korisnih informacija kao i do pogodnosti koje im kompanije nude.

OSTANIMO U KONTAKTU

Želite da sarađujete sa nama, potrebna vam je stručna pomoć? Pošaljite nam poruku, sa zadovoljstvom ćemo vas kontaktirati.

kupon-popust-biznispromo

Popunite kontakt formu i naš menadžer će vas kontaktirati i najkraćem mogućem roku.